PAN Amsterdam verwelkomt Oyens & Van Eeghen als hoofdsponsor


HELVOIRT/AMSTERDAM, 20161010 -- Vermogensbeheerder Oyens & Van Eeghen, onderdeel van de Delen Group, is hoofdsponsor geworden van PAN Amsterdam. Het bestuur van de jaarlijkse beurs voor kunst, antiek en design heeft met ingang van de 30e editie, 20 – 27 november RAI Amsterdam, een meerjarige overeenkomst gesloten met de Nederlandse vermogensbeheerder, die sinds dit jaar deel uitmaakt van de Belgische Delen Group.

Patrick van Maris, algemeen directeur PAN Amsterdam, is zeer verheugd over het aantreden van de nieuwe partner. “De kunstwereld is enorm in beweging en dat geldt ook voor PAN. Deze jubileumeditie markeert een omslag naar vernieuwing. We voelen ons daarin op een fantastische manier gesteund door onze nieuwe hoofdsponsor Oyens & Van Eeghen, die zich als een zeer betrokken partner heeft gepresenteerd. Samen met hen kunnen we verder werken aan de ontwikkeling van PAN tot hét platform van de Nederlandse kunsthandel in de Benelux. Wij kunnen ons met deze Nederlands-Belgische partner geen betere hoofdsponsor wensen om onze ambities te verwezenlijken.”

 Pim Baljet, directievoorzitter Oyens & Van Eeghen, zegt over de verbintenis: “Wij zijn er trots op hoofdsponsor te zijn geworden van PAN Amsterdam. Oyens & Van Eeghen deelt, net als de Delen Group, een passie voor kunst en cultuur met veel van onze vermogensbeheercliënten. Wij voelen ons thuis op PAN Amsterdam als dé ontmoetingsplek voor zowel beginnende verzamelaars als ervaren collectioneurs. De beurs heeft zich door de jaren heen een belangrijke positie verworven op de kunstmarkt door zich telkens aan te passen aan veranderende thema’s in de kunstwereld. Oyens & Van Eeghen doet hetzelfde op haar eigen gebied; wij blijven continu op de hoogte van de thema’s die onze relaties bezighouden en vertalen die naar maatwerk. Als vermogensbeheerder streven wij lange termijn relaties na met onze cliënten. Dat doen wij ook in het aangaan van onze verbintenis met PAN Amsterdam. Wij kijken uit naar een vruchtbaar partnerschap voor de komende jaren.”

PAN Amsterdam 2016 – Eclectisch leven, eclectisch verzamelen

De 30e editie van PAN Amsterdam vindt plaats van  20 – 27 november 2016 in RAI Amsterdam. De jaarlijkse beurs voor kunst, antiek en design biedt doorgewinterde verzamelaars én starters op de kunstmarkt een uiterst gevarieerde keuze uit vele duizenden kunstvoorwerpen. In de vernieuwde opzet staan de verschillende kunstdisciplines door elkaar gegroepeerd. De verrassende kruisbestuiving zorgt voor een andere beleving en weerspiegelt de tijdgeest onder het motto ‘eclectisch leven, eclectisch verzamelen’. De mix en match prikkelt de zintuigen, verleidt en opent de ogen voor het veelzijdige aanbod van de ruim 120 deelnemende antiquairs, kunsthandelaren en galeristen, die gezamenlijk een representatief beeld geven van de Nederlandse kunstmarkt. Nieuw op de beurs is PAN Podium, met een afwisselend interactief programma waarin kunstbeleving centraal staat.  Kijk voor alle informatie op www.pan.nl.


Deel: ' PAN Amsterdam verwelkomt Oyens & Van Eeghen als hoofdsponsor '
Lees ook