Panaceo Sport vermindert verzuring, verbetert prestaties


BUSSUM, 20070510 -- Panaceo Sport, een nieuw en uniek supplement voor de actieve en recreatieve sporter. Panaceo bevat het actieve mineraal Zeolite Clinoptilolite, dat de belangrijke eigenschap bezit om in het maag-darmkanaal vrije radicalen te verminderen en schadelijke stoffen te neutraliseren cq. te verminderen. Daardoor daalt de lactaatwaarde en wordt de opname van zuurstof in onze spieren en weefsels verbeterd. Het vermogen om te presteren neemt toe en het herstel duurt korter.

Een speciale bereiding van Clinoptilolite, een natuurlijk vulkanisch gesteente behorend tot de Zeolite groep, zorgt voor een hoog absorberend vermogen, 1000 m2 per gram. Met als resultaat sterk bindende en filterende eigenschappen van het actieve mineraal. Uiteindelijk wordt ons lichaam minder belast door vrije radicalen, metalen en afvalstoffen. Een studie heeft uitgewezen dat bij regelmatige inname van Panaceo in 2 tot 3 weken het gehalte vrije radicalen (oxidatieve stress) met zo'n 18% was afgenomen.

Tevens bevat Panaceo Sport het actieve bestanddeel Maca, ook bekend als de ginseng van de Andes, een natuurlijke energiebron en Dolomiet, 100% natuurlijke magnesium en calcium voor de versterking van botten en spieren.

Panaceo Sport:
* Reduceert de lactaatwaarden, vermindert verzuring van de spieren;
* Versnelt het herstel na lichamelijke en geestelijke inspanning;
* Ontlast het lichaam en bevordert het uithoudingsvermogen.

In een dubbelblind gerandomiseerd onderzoek met 24 sporters in Oostenrijk is aangetoond dat de verzuring op de verschillende inspanningsniveau's (2,3 en 4 mmol) afneemt en de prestatie verbetert (varirend van 10 tot 15% per test, maximaal 25%!).

Panaceo Sport heeft een fysiologisch effect op ons lichaam, in tegenstelling tot de vele voedingssupplementen die eventuele tekorten aanvullen. Panaceo stelt het lichaam in staat om op optimale wijze de aanwezige energie en kracht te benutten. Uiteraard is het product dopingvrij en voorzien van een CE keurmerk (medisch hulpmiddel); een waarborg voor kwaliteit en werking. Recent is bovendien voor Europa het patent ontvangen.

In verschillende landen kent Panaceo Sport al enthousiaste gebruikers en (top)sporters. Marathonloopster Eva Maria Gradwohl, Stefan Koubek (tennisspeler), Paco Wrolich (wielrenner Gerolsteiner) en voetbalclub Rapid Wien, allen uit Oostenrijk. Polsstokhoogspringer Tim Lobinger uit Duitsland en Jan-Ove Waldner, tafeltennisspeler uit Zweden.
Uitgebreide informatie vindt u op www.panaceo.nl.


Deel: ' Panaceo Sport, nieuw voedingssupplement met CE-keurmerk '
Lees ook