Ingezonden persbericht


Panda Antivirus Appliance:

Een perimeter antivirus bescherming die hoge prestaties levert.

Panda Software is gestart met de distributie van een nieuw antivirus oplossing, die de laatste nieuwe hardware en software integreert om zo bedrijfsnetwerken te beschermen.

MADRID, 28 februari 2002

Panda Antivirus Appliance beantwoordt aan de veiligheidsbehoeften van bedrijfscommunicatie doo-dat de oplossing hoge prestaties levert door de integratie van de laatste nieuwe hardware en software. Om dit objectief te bereiken, zegt Ruud Groeneboer Managing Director van Panda Software Benelux, stopt deze oplossing zowel inkomende als uitgaande virussen en zorgt het er dus voor dat gevaarlijke codes geen schade kunnen berokkenen aan kritische systemen of het bedrijfsimago.

Panda Antivirus Appliance eigenschappen zijn :

ü Hoge prestaties en transfercapaciteit van de antivirus motor, dankzij de perfecte integratie van hardware en software.

ü Load balancing en schaalverdeling : door het simpel toevoegen van één of meerdere units kan de scancapaciteit en de bescherming door Panda Antivirus Appliance vergroot worden. Deze verhoging is mogelijke doordat de load balancing en de foutdetectie de belasting gaan verdelen over de geïnstalleerde Appliance units.

ü Biedt bescherming tegen de meest gebruikte protocols, SMTP, HTTP, POP3, FTP, NNTP, IMAP4 en SOCKS.

ü Content filter, nog voordat bestanden gescand worden zorgt het systeem ervoor dat potentieel gevaarlijke bestanden niet binnengeraken. De content filter zorgt verder ook voor de vermindering van de overall workload van de antivirus en optimaal gebruik van de resources.

ü Secure remote administration door een eenvoudige en intuïtieve web console heeft de netwerkbeheerder toegang tot het systeem via een Internetverbinding.

ü Dagelijks volledig automatische antivirus-updates.

ü Rapporten en alarmen. Panda Antivirus Appliance rapporteert over de status van de virusscan en de content filter, via gestandaardiseerde alarmmeldingen. Verder zijn er ook nog herinneringen mbt de updates van de scanmotor en andere diensten.

ü Monitorsystemen in real-time. De administrator kan statistieken opvragen over het e-mailverkeer en virusdetecties via een eenvoudig monitoring systeem dat voortdurend loopt en automatisch geüpdatet wordt.

Panda Antivirus Appliance is speciaal ontworpen om te installeren, te configureren en te gebruiken. Via een transparant proces interfereert het niet met de gebruikers workflow of met de gebruikte bandbreedte.

"Voor bedrijven is het van strategisch belang dat zij zonder veiligheidsproblemen kunnen communiceren via het Internet. Panda biedt deze oplossing aan om zo een veilige perimeter te creëren én om gebruikers een complete antivirus bescherming aan te bieden. , concludeert Ruud Groeneboer.

Panda Software

Panda Software is een vooraanstaand internationaal ontwikkelaar van antivirussoftware voor multinationals, midden- en kleinbedrijf en voor thuisgebruikers. De volledig in eigen huis ontwikkelde technologie heeft meerdere onderscheidingen en kwaliteitscertificeringen ontvangen van erkende instituten als WestCoast Labs, ICSA en Checkmark. De combinatie van het beveiligingsconcept van bedrijfsnetwerken met een gratis non-stop ondersteuning (24u/365d) heeft een ommekeer teweeggebracht in de computerindustrie. Het hoofdkantoor van Panda Software is gevestigd in Bilbao (Spanje) en er zijn wereldwijd 45 vestigingen.

Deel: ' Panda introduceert Panda Antivirus Appliance '
Lees ook