Param Consult Nederland wordt Oracle Application Reseller

De Meern, 17 februari 1999 IT-dienstverlener Param Consult Nederland is onlangs Oracle Application Reseller geworden. Dit houdt in dat Param Consult per direct de complete Applications Suite - inclusief Oracle Financial, Oracle Sales Analyser en Oracle Discoverer - kan marketen, verkopen en implementeren. Param richt zich hiermee op de markt van de discrete productie.

Oracle Nederland heeft in juni 1998 onder de naam National Sales een nieuw verkoopmodel geïntroduceerd. Doel van het nieuwe model is het ontwikkelen van het partnerkanaal om een bredere markt te kunnen bedienen. Oracle werkt hiertoe samen met specialisten om voor specifieke marktsegmenten de perfecte oplossing te kunnen bieden.

Eén van de initiatieven die hieruit voortvloeit, is het Oracle Certification Program. Param Consult is de eerste Oracle Applications Reseller die door Oracle wordt aangesteld. Oracle Nederland verwacht in de loop van dit jaar nog meer aankondigingen te doen over de aanstelling van Oracle Application Reseller.

Oracle Corporation

Oracle Corporation is ’s werelds grootste leverancier van software voor informatiemanagement en is, met een jaarlijkse omzet van meer dan $ 8 miljard, de op één na grootste softwareorganisatie ter wereld. Oracle levert ERP-applicaties, databases, applicatieservers, tools en Business Intelligence-producten met de daaraan gerelateerde consultancy, opleidingen en support service. Oracle heeft vestigingen over de gehele wereld, in meer dan 145 landen. Vanuit haar kantoor in De Meern bedient Oracle met ruim 1000 medewerkers de Nederlandse markt. Informatie over Oracle is te vinden op https://www.oracle.com/

Voor Oracle-productinformatie kunt u bellen met het gratis informatienummer 0800-0827.

Meer informatie voor de redactie: Oracle Nederland BV Lammers van Toorenburg PR

Monique Potters Emile Voogt

telefoon 030 669 9853 telefoon 030 656 5070

fax 030 669 9926 fax 030 656 5473

e-mail mpotters@nl.oracle.com e-mail emile@lvtpr.nl

Deel: ' Param Consult Nederland wordt Oracle Application Reseller '
Lees ook