Ingezonden persbericht


Persbericht

17 maart 2003

Parity benoemt Gert Sinnige tot Country Manager
~ aanstelling moet verdere groei in de Benelux waarborgen ~

Parity Group, internationale aanbieder van ICT-oplossingen en services, heeft Gert Sinnige benoemd tot Country Manager voor de Benelux. Hij heeft in deze functie de dagelijkse leiding over de Benelux vertegenwoordiging van Parity in Nieuwegein.

Sinnige was sinds december 1999 werkzaam bij de Parity Group in de functie van Managing Director van de divisie Business Solutions. Voorheen was hij o.a. werkzaam bij Getronics en Datastream, waar hij aanzienlijke ervaring opgedaan heeft in de ICT-dienstverlening en in het bijzonder in de ontwikkeling en commercialisering van oplossingen voor de financiële wereld.

"Bij Parity ben ik verantwoordelijk voor het verder uitbreiden van het klantenbestand en het verstevigen van Parity s positie in de Benelux", aldus Sinnige. "Als ICT-dienstverlener gespecialiseerd in hoogwaardige oplossingen en services voor de financiële en overheidssector, bieden we de markt een uitstekend alternatief voor de traditionele grote spelers. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we onze positie als middelgrote consultant in de huidige marktomstandigheden zullen kunnen verstevigen en verder ontwikkelen."

(176 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Een foto van Gert Sinnige is bijgesloten

Over Parity Solutions B.V.
Parity Group is een toonaangevende internationale ICT-dienstverlener die technisch personeel, training en human capital managementoplossingen aanbiedt. De groep heeft meer dan 30 kantoren in de Verenigde Staten en Europa en is actief in drie deelgebieden:

Business Solutions ontwerpt, bouwt en bestuurt complete systemen met verschillende zakelijke functies. Parity consultants, gespecialiseerd in interactive commerce, CRM, content management, web-enabled security en applications management, bieden daarbij ondersteuning in diverse verticale sectoren. Doelstelling is hierbij optimaal rendement behalen op investeringen.

Resourcing Solutions levert als zakelijke dienstverlener vast en interim technisch personeel. De divisie adviseert bedrijven hoe ze de aanwezige kennis en de kwaliteiten van hun medewerkers zo goed mogelijk kunnen inzetten. Ze biedt haar klanten bovendien de technologie en geeft advies om zoveel mogelijk te halen uit hun externe leveranciers en interne resources.

De divisie Training biedt kant-en-klare en op maat gemaakte opleidingen in technologie, management en zakelijke vaardigheden in verschillende trainingscentra. Door traditionele leervormen voor het beste resultaat te combineren met e-learning, biedt Parity bovendien volledig geïntegreerde trainingsoplossingen op basis van outsourcing. Meer informatie: www.parity.net

Voor verdere persinformatie, kunt u contact opnemen met:
Marieke van Zuien van LEWIS, het IT PR bureau:
Tel: 040 235 46 00F
E-mail: mariekev@lewispr.com
http://www.lewispr.com

Voor meer informatie over Parity kunt u contact opnemen met:
Mijke Willems:
Tel: 030 609 51 01
E-mail: m.willems@paritysolutions.nl

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com

Deel: ' Parity benoemt Gert Sinnige tot Country Manager '




Lees ook