Ingezonden persbericht


Persbericht

31 maart 2003

Parity en Chimes sluiten strategische samenwerkingsovereenkomst

~ kostenbesparingen dankzij verbeterd Recruitment Process Management (RPM) ~

Parity Group, specialist op het gebied van IT services, training en resourcing, heeft een intentieverklaring getekend om de exclusieve alliantiepartner van Chimes Inc. in Europa te worden.

Chimes levert internationale human capital diensten aan meer dan 30 van de 1.000 grootste bedrijven ter wereld en realiseert een jaaromzet van ruim 1 miljard dollar. De samenwerking verenigt Chimes krachtige web-gebaseerde oplossing met Parity s wervingsdiensten. Chimes zal aan Parity bestaande contracten toewijzen, die in 2002 een gezamenlijke waarde van ongeveer 15 miljoen dollar vertegenwoordigden.

Met de Recruitment Process Management service kunnen Europese klanten hun wervingsprocessen vereenvoudigen en gaat de kwaliteit van de geselecteerde kandidaten omhoog. De oplossing reduceert tijd en kosten van het wervingstraject en verzekert maximale inzet van capaciteiten. De dienstverlening helpt bedrijven ook om tegen minimale kosten zowel tijdelijke als vaste krachten binnen te halen en zo de kosten van het wervingstraject te minimaliseren.

Met deze gecentraliseerde Recruitment Process Management oplossing helpt Parity bedrijven het risico van de complexe EU wetgeving met betrekking tot het aannemen van personeel te beperken, door ervoor te zorgen dat aan alle specifieke eisen in elk Europese lidstaat wordt voldaan.

"Chimes is de grootste partij op dit gebied en onze samenwerking speelt in op de behoeften die in de markt leven wanneer het gaat om het verbeteren van de essentiële processen binnen het human capital management", zei Rick Bacon, managing director bij Parity s Resourcing Solutions divisie. "Het leveren van meetbare bedrijfsresultaten is de belangrijkste drijvende kracht achter ons Recruitment Solutions aanbod. De dienstverlening verzekert optimalisering van de processen op alle niveaus binnen een organisatie. Door de combinatie van de kennis en expertise van beide bedrijven hopen we veel nieuwe kansen voor gezamenlijke business te creëren in Europa."

De Parity RPM service is leverancier-onafhankelijk en kan volledig geïntegreerd worden met alle belangrijke HR/ERP bedrijfstoepassingen.

"Onze samenwerking met Parity brengt nieuwe kansen met zich", zei David Reingold, executive vice-president bij Chimes. "De positie van alliantiepartner geldt exclusief voor Parity en het zal onze grote afnemers van tijdelijke krachten een effectief wervingsmiddel bieden; we zijn verheugd dat Parity geselecteerd is voor het groeiende partnernetwerk van Chimes."

(364 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Chimes Inc.
Chimes Inc. is een dochterbedrijf van Computer Horizons Corp. (NASDAQ: CHRZ) en levert personeelsdiensten en human capital oplossingen aan de Global 1.000 bedrijven. Chimes maakt gebruik van schaalbare, web-gebaseerde software om de volledige wervingscyclus te controleren en de organisatiebrede investeringen in personeel te bepalen, bij te sturen en te beheren. Chimes dienstenaanbod bestaat uit het werven van tijdelijk en full-time krachten, facturering, het verwerken van time- en onkostensheets en resource en portfolio management. Meer informatie: http://www.chimesnet.com

Over Parity
Parity Group is een toonaangevende internationale ICT-dienstverlener die technisch personeel, training en human capital managementoplossingen aanbiedt. De groep heeft meer dan 30 kantoren in de Verenigde Staten en Europa en is actief in drie deelgebieden:

Business Solutions ontwerpt, bouwt en bestuurt complete systemen met verschillende zakelijke functies. Parity consultants, gespecialiseerd in interactive commerce, CRM, content management, web-enabled security en applications management, bieden daarbij ondersteuning in diverse verticale sectoren. Doelstelling is hierbij optimaal rendement behalen op investeringen.

Resourcing Solutions levert als zakelijke dienstverlener vast en interim technisch personeel. De divisie adviseert bedrijven hoe ze de aanwezige kennis en de kwaliteiten van hun medewerkers zo goed mogelijk kunnen inzetten. Ze biedt haar klanten bovendien de technologie en geeft advies om zoveel mogelijk te halen uit hun externe leveranciers en interne resources.

De divisie Training biedt kant-en-klare en op maat gemaakte opleidingen in technologie, management en zakelijke vaardigheden in verschillende trainingscentra. Door traditionele leervormen voor het beste resultaat te combineren met e-learning, biedt Parity bovendien volledig geïntegreerde trainingsoplossingen op basis van outsourcing. Meer informatie: http://www.parity.nl

Voor verdere persinformatie, kunt u contact opnemen met: Marieke van Zuien van LEWIS, het IT PR bureau:
Tel: 040 235 46 00
E-mail: mariekev@lewispr.com
http://www.lewispr.com

Voor meer informatie over Parity kunt u contact opnemen met: Mijke Willems:
Tel: 030 609 51 01
E-mail: m.willems@paritysolutions.nl

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com

Deel: ' Parity en Chimes sluiten strategische samenwerkingsovereenkomst '
Lees ook