Parkstad Inspecties neemt Eladco uit Gasselternijveen (Drenthe) over


Gasselternijveen, 20160704 -- Per 1 juli heeft Parkstad Inspecties uit Ransdaal (Limburg) het inspectiebedrijf Eladco B.V. uit Gasselternijveen (Drenthe) overgenomen. Het twee man sterke bedrijf voerde inspectieactiviteiten uit in heel Nederland. De overname past binnen het streven van Parkstad Inspecties naar een betere landelijke dekking. Voor de bestaande relaties van Eladco B.V. verandert er niets omdat het personeel verder zal werken vanuit Parkstad Inspecties.

Parkstad Inspecties wil de komende jaren groeien door haar landelijke dekking te versterken. Eladco B.V. heeft een klantenkring in heel Nederland en past dus uitstekend bij Parkstad Inspecties. “Met de overname verstevigen wij bovenal onze positie in het hoge noorden,” stelt Frank Smits, Commercieel Directeur van Parkstad Inspecties. “Daarnaast is de klantenportefeuille van Eladco B.V. voor ons van strategisch belang. Het is een unieke kans om onze krachten te bundelen. Met de huidige ontwikkelingen zouden we elkaar in de toekomst toch steeds vaker tegenkomen. Nu gaan we samen verder.” Beide bedrijven kenmerken zich door een familiecultuur met een hoog niveau van serviceverlening. Ook bij Eladco B.V. is verheugd gereageerd. Voor hen is het van belang dat hun klanten in goede handen zijn en de continuïteit van de dienstverlening wordt gewaarborgd. Ook biedt de overname mogelijkheden hun dienstverlening verder te optimaliseren en voor meer flexibiliteit. Beide partijen laten weten het volste vertrouwen te hebben in een succesvolle gezamenlijke toekomst.

Over Parkstad Inspecties

Parkstad Inspecties is een landelijk werkend en onafhankelijk advies- en inspectiebureau op het gebied van elektrotechnische installaties, arbeidsmiddelen en stookinstallaties. Naast adviseren en assisteren van bedrijven bij het invoeren van een veilige elektrische bedrijfsvoering, bestaan de werkzaamheden uit het keuren van elektrotechnische installaties, arbeidsmiddelen en stookinstallaties.  De opleidingstak leert medewerkers van opdrachtgevers veilig werken met elektriciteit en leidt elektra-inspecteurs op.

Het bedrijf telt 35 medewerkers, verspreid door het land en aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Ransdaal (L). 


Deel: ' Parkstad Inspecties neemt Eladco uit Gasselternijveen (Drenthe) over '
Lees ook