PARSHIP en Badge2Match introduceren matchingmethode Love Badges


Love Badges maken openingszin op singles-events overbodig

AMSTERDAM, 20120213 -- PARSHIP.nl, datingsite voor hoogopgeleiden, introduceert samen met Badge2Match als eerste de Love Badges. Deze interactieve badges laten singles direct weten of zij bij elkaar passen: is er een match, dan licht de badge op in dezelfde kleur. De matches worden gemaakt op basis van een vooraf ingevuld profiel. De openingszin op een singles-event is hierdoor overbodig: stap direct op de persoon af met dezelfde kleur badge.

Love Badges
De interactieve Love Badges zorgen voor een leuke en gemakkelijke manier om contact te maken met andere singles op een singles-feest of evenement. Singles die matchen, hebben overeenkomende interesses, dus altijd een goed gespreksonderwerp. De badges werken in een straal van 5 meter en gebruiken verschillende kleuren om verwarring te voorkomen.


Love Events

Het gebruik van deze badges heeft zich bewezen als netwerktool op zakelijke congressen en evenementen. In de Verenigde Staten worden de badges al in diverse steden gebruikt op singles-events. Badge2Match en PARSHIP lanceren dit unieke concept voor singles-events nu ook in Nederland onder de naam: Love Events. Deze evenementen zijn de nieuwe manier om op een leuke en ongedwongen wijze face-to-face singles te ontmoeten met dezelfde interesses.

Directeur Joost de Jager van PARSHIP zegt hierover: "Wij zien het als een mooie aanvulling op online daten voor singles." Het eerste Love Event vindt plaats in april 2012 en wordt een interactief en gezellig event met de Love Badges, acts en muziek." "Op een unieke en ongedwongen manier kunnen singles anderen ontmoeten!", aldus Onno Bos van Badge2Match. Leden van PARSHIP krijgen de mogelijkheid deel te nemen aan het Love Event."


Deel: ' PARSHIP en Badge2Match introduceren matchingmethode Love Badges '
Lees ook