Partij van de Arbeid

PERSBERICHT

Den Haag, 14 september 2001

Partij van de Arbeid presenteert zich op 50+ Beurs

Een groot aantal PvdA-bewindspersonen en -kamerleden zullen hun opwachting maken tijdens de 50+ Beurs in de Koninklijke Nederlandse Jaarbeurs, Jaarbeursplein 6 te Utrecht. De PvdA-stand is te vinden in Hal 2 en heeft als standnummer 2A107. De Beurs vindt plaats van woensdag 19 tot en met
zondag 23 september.

De Partij van de Arbeid zorgt dagelijks voor een gevarieerd programma. Onder andere:

Woensdag 19 september

Van 14.00 tot 16.00 uur presenteert Eerste-Kamerlid Ed van Thijn zijn nieuwe boek "Publieke Zaken".

Donderdag 20 september

PvdA-partijvoorzitter Ruud Koole houdt van 12.00 tot 13.00 uur een presentatie over het concept-verkiezingsprogramma van de PvdA.

Vrijdag 21 september

Van 12.00 tot 13.00 uur vindt er een rondetafelgesprek plaats met Tweede-Kamerlid Adri Duivesteijn over het thema wonen. De voorzitter van de PvdA Tweede-Kamerfractie Ad Melkert en Kamervoorzitter Jeltje van Nieuwenhoven hebben van 13.00 tot 14.00 uur een duo-interview over het onderwerp leeftijd en het werk in de Tweede Kamer.

Zaterdag 22 september

Van 15.00 tot 16.00 uur spreekt Tineke Netelenbos, minister Verkeer en Waterstaat, over mobiliteit en ouderen. Direct daarna staat de minister van Sociale Zaken & Werkgelegenheid, Willem Vermeend, op het podium. Hij spreekt over task-force arbeid en ouderen.

Zondag 23 september

Margo Vliegenthart, staatssecretaris Volksgezondheid, Welzijn en Sport, houdt van 11.00 tot 12.00 uur een presentatie over solidariteit in de 21e eeuw.

Veel van deze activiteiten vinden plaats op het podium naast de PvdA-stand. Er wordt natuurlijk ook aandacht besteed aan onderwerpen als ouderenbeleid en het pensioenstelsel. Daarnaast zijn dagelijks een aantal PvdA-kamerleden aanwezig bij de stand om vragen van bezoekers te beantwoorden. Uiteraard is bij de PvdA-stand voldoende informatie voor de bezoekers van de Beurs beschikbaar.

Deel: ' Partij van de Arbeid presenteert zich op 50+ Beurs '
Lees ook