Debus IT verplaatst activiteiten naar Oost Europa

Datum: 13.01.2000

Baan in Oost Europa

In 2000 is een belangrijke taak om de Baan Software Series aan te passen aan verscheidene nationale regelgevingen in Oost Europa.

Debus Informatie Technologie biedt een meertalig Competence Center, met Ontwikkelaars en Consultants die hoogstwaarschijnlijk in staat zijn te helpen met solide oplossingen in Informatie Technologie.

Debus IT is opgericht in 1996 in Arnhem, door de twee broers George and Matthieu Knap, als een Development Partner van Baan Company.

In 1997, hebben de broers hun activiteiten verplaatst naar Oost Europa, waar ze een Ontwikkelings- en Trainingscentrum hebben opgezet. Doel van het Centrum was om de Centraal- en Oost- Europese regio te voorzien van kennis in de Baan Software en de Baan filosofie.

Dankzij de Baan kennis, een centrale locatie, services in het Engels, Russisch, Tsjechisch en Nederlands, groeide de onderneming uit tot een centrum van kennis. De services bestonden uit het helpen en ondersteunen van de Reselling Partners van Baan, met Baan Trainingen, met Maatwerk, en met specifieke consultancy. Op het gebied van Baan Localisaties werd kennis vergaard en aangeboden aan de Baan distributeurs. In verschillende landen werden nieuwe Baan partners opgeleid en voorbereid.

Meer informatie treft u aan op het Nederlandstalige gedeelte van de Debus Site; https://www.debus.com, email; gknap@debus.com

Organisatie: Debus IT

adres: PO Box 70

postcode: 77111

woonplaats: Olomouc 1

Telefoon: --

Michalská 4
772 00 Olomouc
Czech Republic
tel: (+420) 68/522 6769
email: debus@debus.com

Zoekwoorden:

Deel: ' Partner Debus IT van Baan Software Series naar Oost Europa '
Lees ook