senter

08 sep 1999.

eerste europese partnermeeting over brandbeveiliging in gesloten ruimtes

op maandag 8 en dinsdag 9 november organiseren de innovation relay centres (irc) samen met de franse instituten cnpp en ineres een tweedaags internationaal congres over brandbeveiliging in gesloten ruimtes. tijdens dit congres vindt er voor het eerst een internationale partnermeeting over dit thema plaats. nederlandse bedrijven kunnen dan in contact komen met andere europese bedrijven en onderzoeksinstituten om nieuwe contacten op te doen, mogelijke afzetmarkten te verkennen of een partner te vinden om bijvoorbeeld samen een r&d-project op te zetten.

het congres en de partnermeeting vinden plaats in vernon in frankrijk, dichtbij parijs. medewerkers van senter/irc nederland zijn aanwezig om de subsidie-mogelijkheden voor projectideeën aan te geven

brandbeveiliging noodzaak

tunnels, ondergrondse ruimtes, parkeergarages en opslagplaatsen kennen door hun afgeslotenheid een specifieke problematiek bij brand. wie herinnert zich niet de incidenten in de verkeerstunnels in frankrijk en oostenrijk. tijdens het congres staat de praktische toepassing van bestaande en nieuwe technologische (wetenschappelijke) kennis centraal. daarnaast biedt de partnermeeting bedrijven via persoonlijke gesprekken met andere bedrijven de mogelijkheid om nieuwe partners te vinden. ook geeft het hen de mogelijkheid om hun internationale netwerk te vergroten. het evenement is bedoeld voor mkb-bedrijven die te maken hebben met brandbeveiliging, zoals producenten van brandwerendmateriaal, brandbestrijdingsmiddelen, brandalarmeringsproducten, detectoren en ventilatoren, bouwers en beheerders van grote afgesloten ruimtes, maar ook bedrijven op het gebied van training, advies en onderzoek. deelname is mogelijk aan het gehele congres of aan een deel ervan (bijvoorbeeld alleen de partnermeeting).

informatie?
meer informatie over dit evenement, de brochure en inschrijvingsformulieren: senter/irc nederland, a. roos, telefoon (070) 361 02 80, fax. (070) 361 09 15 of e-mail: a.roos@egl.nl. of op internet www.irc-nl.org/eve/eve119.htm.

Deel: ' Partnermeeting over brandbeveiliging in gesloten ruimtes '
Lees ook