Ingezonden persbericht


Persbericht

HCC, de vereniging van computergebruikers, en Internet Society Nederland, de vereniging voor internetprofessionals, gaan een partnership aan.

Den Haag, 31 juli 2001

In een Memorandum of Understanding leggen HCC (met 153.000 leden de grootste vereniging van computergebruikers ter wereld) en Internet Society Nederland (de Nederlandse Chapter van de wereldwijde vereniging van internetprofessionals) vast samen te gaan werken. Er is sprake van complementariteit in achtergrond, kennis en netwerk van beide organisaties, waardoor samenwerking een duidelijke meerwaarde heeft.

Internet Society Nederland (ISOC.nl), de vereniging die zich inzet voor een open en betrouwbaar internet kan door dit partnership bij een breed en geïnteresseerd publiek (de 153.000 leden van HCC) kennis uitdragen over het belang van internet en de kwesties die daaraan verbonden zijn. HCC ziet in de samenwerking een uitstekende mogelijkheid om de kennisoverdracht naar haar achterban te vergroten. HCC-leden kunnen onder andere met korting deelnemen aan de door ISOC.nl georganiseerde cursussen.

Tijdens de HCC Dagen die dit jaar plaatsvinden op 23, 24 en 25 november in de Jaarbeurs te Utrecht, zal de samenwerking praktisch worden ingevuld. ISOC.nl zal een aantal lezingen geven tijdens de HCC Dagen waarin actuele onderwerpen aandacht zullen krijgen. Ook zal ISOC.nl in Computer Totaal, het magazine voor HCC-leden, een column voor haar rekening nemen, waarin voor de computerconsument interessante informatie aangeboden wordt.

ISOC.nl en HCC verwachten dat er door de samenwerking een betere informatie voorziening voor de computerconsument te bereiken.

Deel: ' Partnership HCC en ISOC.nl '
Lees ook