Partyflock brengt Nederlandse horeca virtueel in beeld


'24/7 zonder entreegeld geopend zijn voor publiek'

Landelijk, 20111004 -- Dancecommunity Partyflock werkt aan het in beeld brengen van uitgaanslocaties en gaat daarbij verder dan Google Streetview. De grootste dance-site van Nederland gaat namelijk bij uitgaansgelegenheden naar binnen om daar virtuele rondleidingen te maken en voegt daarmee voegt extra dimensie toe aan uitgaan: thuisbeleving. Tot nu toe vind je tours in bekende locaties als North Sea Venue, Matrixx, Crystal Venue, Escape, AIR en Westerunie. Maar ook kleinere en minder bekende locaties worden aangedaan.

Dancecommunity Partyflock werkt aan het in beeld brengen van uitgaanslocaties en gaat daarbij verder dan Google Streetview. Partyflock gaat namelijk naar binnen om daar virtuele rondleidingen te maken en voegt daarmee voegt extra dimensie toe aan uitgaan: thuisbeleving.

Stappers kunnen op deze manier vanuit hun luie stoel een kijkje nemen in de locatie waar ze vaak komen of juist eens kijken hoe die ene veelbesproken locatie aan de andere kant van het land eruit ziet. Maandelijks bezoeken rond de miljoen mensen Partyflock en daarmee is zij één van de belangrijkste websites voor uitgaand Nederland. Door de enorme database met onder meer artiesten, organisaties en feesten is deze website voor locaties een prachtig middel om veel mensen 24/7 en zonder entreegeld welkom te heten in hun club. 

Wim Kooiman, bedrijfsleider van Eindelijk Weer in Almere beaamt dit: 'We krijgen feedback van bezoekers dat ze het leuk vinden om vooraf de tent te kunnen bekijken. Vooral bezoekers die nog niet eerder in Eindelijk Weer zijn geweest, vinden dit leuk.' Ook Corné van Ewijk, marketing manager van Crystal Venue ziet voor bezoekers deze meerwaarde. Maar ook ziet hij kansen voor business-to-business inzet: 'Op deze manier kunnen wij onze locatie tonen aan potentiële afnemers zonder dat ze onze locatie hoeven te bezoeken, vierentwintig uur per dag!'

Partyflock maakt de virtuele tours in Nederlandse uitgaansgelegenheden voorlopig, ter introductie, kostenloos. Er wordt slechts een vergoeding in reiskosten en eventueel parkeerkosten gevraagd. 'Als grootste website in de dance willen wij zorgen dat het publiek geinteresseerd blijft in de dance en dat ze elke week weer ergens gaan stappen. Door een tour te bekijken, worden mensen geprikkeld ook eens ergens anders dan de bekende clubs te gaan kijken.' aldus fotograaf Dennis van den Broek. 'Partyfoto's zijn tegenwoordig eerder regel dan uitzondering, maar foto's gemaakt tijdens een stapavond geven vaak toch een incompleet beeld van een locatie. Een virtuele tour geeft je echt de mogelijkheid om in alle ruimten een kijkje te nemen.'

Tot nu toe vind je tours in bekende locaties als North Sea Venue, Matrixx, Crystal Venue, Escape, AIR en Westerunie. Maar ook kleinere en minder bekende locaties worden aangedaan. 'We maken geen onderscheid tussen grote en kleine locaties, beide zijn belangrijk voor de branche', aldus Van den Broek.

Benieuwd naar deze en andere uitgaansgelegenheden? Kijk dan op https://partyflock.nl/virtualtour/


Deel: ' Partyflock brengt Nederlandse horeca virtueel in beeld '
Lees ook