Apple Benelux
Pascal Cagni nieuwe vice-president van Apple Europe

Bunnik, 3 april 2000 - Apple heeft vandaag de benoeming bekendgemaakt van Pascal Cagni tot vice-president voor Europa. Cagni zal zijn werkzaamheden per direct aanvangen. Voordat hij bij Apple in dienst trad was hij werkzaam als vice-president voor consumentenproducten bij NEC/Packard Bell Europe. Onder leiding van Cagni groeide het aandeel van Packard Bell Europe op de consumentenmarkt tot twaalf procent.

"Pascal heeft zijn sporen als manager ruimschoots verdiend. Hij heeft laten zien dat hij in staat is een groei van het marktaandeel te bewerkstelligen en geeft uitstekend leiding aan zijn teams," aldus Mitch Mandich, senior vice-president voor worldwide sales bij Apple. "Wij zijn zeer verheugd dat hij toetreedt tot ons managementteam."

Cagni kwam in 1995 in dienst bij Packard Bell als vice-president marketing. Daarvoor bekleedde hij functies op het gebied van verkoop en sales management bij Software Publishing Corporation en Compaq Computer. Hij begon zijn loopbaan bij Booz Allen & Hamilton. Cagni behaalde een MA in rechten aan het Institut d'Etudes Politiques in Parijs en een MBA aan het Institut Superieur des Affaires.

Over Apple

Apple gaf in de jaren '70 het startschot voor de personal-computerrevolutie met de Apple II en vond in de jaren '80 de personal computer opnieuw uit met de Macintosh. Apple zet zich nu in om de beste personal computer ervaring te bezorgen aan studenten, docenten en creatieve professionals over de hele wereld en dit met Apple's innovatieve apparatuur, programmatuur en Internetdiensten.

Websites van Apple:
Voor informatie over Apple: http://www.apple.com/

Voor informatie over Apple Benelux: http://www.apple.com/nl

Voor persberichten, achtergrondmateriaal en contactinformatie: http://www.apple.com/pr

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Steven Van den Eynde
Press Relations Apple Benelux
Buro & Design Center, box 100
Heizel Esplanade 1,
1020 Brussel, België
Tel: +32 (0)2-474-42-57
Fax: +32 (0)2-474-43-00
Email: vandeneynde.s@euro.apple.com

Deel: ' Pascal Cagni nieuwe vice-president Apple Europe '
Lees ook