Pasgetrouwd stel betrapt tijdens seks op de roulettetafel


LAS VEGAS, Verenigde Staten, 20140922 -- Een Nederlands stel is dit weekend in Las Vegas betrapt bij het maken van een nummertje op de roulettetafel meldt roulette.nl. Het stel was pas getrouwd en logeerde in het luxe hotel dat hoort bij het casino waar het incident zich voltrok. Hoewel ze zich op een tafel bevonden in het afgesloten VIP-gedeelte van de lobby, werden ze opgemerkt door een beveiliger.

Schennispleging: 364 dagen celstraf + $2,000 boete
Het stel is aangeklaagd voor schennispleging en is momenteel in afwachting van hun straf. Schennispleging is een vergrijp dat in Nevada zwaar bestraft wordt met maximaal 364 dagen celstraf en $2,000 boete.

Volgens een croupier had het pasgetrouwde stel die avond ook veel geld verloren aan de roulettetafel. Het stel genoot van hun huwelijkreis in Las Vegas, maar deze is door het voorval nu compleet in duigen gevallen.

Nummertje maken
De man van het stel verklaarde tegenover de politie dat hij enkel deed wat zijn vrouw hem vroeg. Waarop de vrouw vertelde dat ze daarmee niet specifiek de roulettetafel bedoelde, maar de kamer waar het stel verbleef. Het stel had diezelfde avond een aantal uur aan de roulettetafel doorgebracht en daarbij ook het nodige gedronken. Waarschijnlijk was de man zodanig opgegaan in het spel en de drank dat hij het verzoek van zijn vrouw om een ‘nummertje te gaan maken’, wel erg letterlijk nam.


Deel: ' Pasgetrouwd stel betrapt tijdens seks op de roulettetafel '
Lees ook