Pastoorpak in top 3 Carnavalskleding


Leiden, 20120203 -- Net als in elke sector heeft de carnavalskledingbranche ook zijn trends. Ieder jaar is het weer afwachten welke carnavalskleding weer populair gaat worden. N.a.v. een onderzoek uitgevoerd door mijnfopshop.nl, op basis van verkoopdata en zoekwoordanalyse‘s is een top 10 samengesteld met de beste verkopende pakken van dit jaar.

Terugkeer van de klassiekers : Net als in de normale kledingbranche is het ook dit jaar de klassiekers die de klok slaan. De nummers 10 tot en met 5 worden in aflopende volgorde vertegenwoordigd door het engelpak, heksenkostuum, indianenpak, cowboypak, en de prinsessenjurk, het is duidelijk dat ondanks de crisis dochters niet worden overslagen.

De dierenpakken, te weten het olifantenpak en kikkerpak staan dit jaar op nummer vier en vijf, toenemende aandacht voor de natuur heeft de dierenpakken geen windeieren gelegd.

Nummer drie is weggelegd voor de News Kids, na twee maal volle bioscoopzalen, worden nu ook de feestcafe's gevuld met al het goeds uit Maaskandje . Nummer twee is het pak van de pastoor. Het beroep dat sterk in populariteit is gedaald, kent een ware revival met carnaval.

De best verkopende carnavalskleding dit jaar zijn de opblaasbare pakken, meer in het bijzonder de opblaasbare chefkok.Deel: ' Pastoorpak in top 3 Carnavalskleding '
Lees ook