Ingezonden persbericht

Paul Lempers wordt Marketing Director bij Wanadoo Nederland

Amsterdam, 4 maart 2003 - Wanadoo Nederland heeft Paul Lempers (37) benoemd als Marketing Director. Hij is in de deze functie verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten voor Wanadoo Nederland. Tevens is hij verantwoordelijk voor de Wanadoo-portal, één van de best bezochte websites van Nederland.

Paul Lempers heeft veel ervaring op marketing- en managementgebied. Hij is ruim twee jaar werkzaam bij Wanadoo Nederland, in zijn laatste functie als Portal Director. Voordat Paul Lempers bij Wanadoo Nederland in dienst kwam, werkte hij gedurende drie jaar bij Canal+ als Sales & Marketing Director. Daarvóór was hij werkzaam als Business Development Manager bij Filmnet Benelux en als Account Director bij de STER.

Volgens Paul Lempers ligt de uitdaging in zijn nieuwe functie vooral in het bijdragen aan het uitbouwen van de positie van Wanadoo in Nederland. "Wanadoo is inmiddels de derde internetprovider in Nederland. Met mijn team draag ik bij aan de bekendheid van Wanadoo Nederland als een provider die kwaliteit, service en continuïteit uitstraalt", aldus Lempers.

# # #

Over Wanadoo Nederland
Wanadoo Nederland BV is een dochteronderneming van Wanadoo SA, één van de grootste Europese internetbedrijven en de internetmediadochter van France Telecom. In Nederland biedt Wanadoo internetdiensten aan onder twee merken: Wanadoo en EuroNet Internet.

Wanadoo biedt een volledig pakket van internetabonnementen, waaronder breedband- (ADSL en Cable) en inbelabonnementen (Free, Budget Plus en Smartpack). Daarnaast levert de portal www.wanadoo.nl, één van de best bezochte websites van Nederland, een breed aanbod van diensten en informatie. Deze zijn verdeeld over thematische kanalen, zoals Nieuws, Filmfocus, Reizen, Carrière en Winkelen.

EuroNet Internet verzorgt sinds 1994 internetproducten en -diensten voor de zakelijke markt, waaronder breedband- (Pro ADSL en Business ADSL), flat fee-abonnementen (Anytime), inbelabonnementen, domeinnamen en web-hosting. EuroNet Internet richt zich specifiek op de behoeften van professionele thuisgebruikers en zakelijke gebruikers in het midden- en kleinbedrijf.

Internationaal is Wanadoo SA met bijna negen miljoen actieve abonnees de tweede internet provider van Europa.

Voor meer informatie over Wanadoo en digitaal fotomateriaal: Wanadoo Nederland BV: Dianne Potters, Corporate PR Manager, telefoon: (020) 535 51 51, mobiel: 06-28 90 81 08, e-mail: dianne.potters@nl.wanadoo.com, website: www.wanadoo.nl

Deel: ' Paul Lempers wordt Marketing Director bij Wanadoo Nederland '
Lees ook