Ingezonden persbericht


Paul 't hoen nieuwe COMMISSARIS Siennax

AMSTELVEEN, 22 mei 2002 - Siennax International BV, de toonaangevende Application Service Provider, heeft vandaag bekend gemaakt dat Paul 't Hoen door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders is benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen.

"We zijn heel blij iemand met zo'n staat van dienst en netwerk als Paul 't Hoen heeft, toe te voegen aan onze Raad van Commissarissen," aldus Herb Prooij, CEO van Siennax. 't Hoen is recentelijk door de Ministeries van EZ en OC&W benoemd tot voorzitter van het ICT-Forum, dat zich bezighoudt met het bevorderen van ICT-onderzoek en -innovatie. Hiervoor was 't Hoen onder meer werkzaam bij Lucent Technologies en KPN.

"Siennax is een inventief bedrijf dat alert inspeelt op de snel veranderende IT-markt, " zegt Paul 't Hoen "ik geloof in de diensten markt en wil graag vanuit mijn ervaring bijdragen aan Siennax' succes!"

Over Siennax International

Siennax, pure-play Application Service Provider (ASP), ondersteunt organisaties die gebruik maken van het internet voor hun zakelijke processen met een breed aanbod van diensten. Siennax beschikt over alle voorzieningen die nodig om internet gerelateerde processen op het hoogste niveau te faciliteren. Zodat bedrijfsprocessen sneller en efficiënter kunnen verlopen, terwijl tegelijkertijd het 'total cost of computing ownership' verlaagd wordt.

Klanten kunnen via één URL gebruik maken van Siennax' diensten, ongeacht de verbinding, de locatie of het apparaat waarmee ze dat doen. Siennax heeft hiertoe een volledig veilige toegangsmethode geïmplementeerd (PKI en certificaten). Siennax biedt de mogelijkheid om web-based applicaties van derden te hosten. Daartoe biedt het unieke platform de vier belangrijkste omgevingen: Java middels Bea's Weblogic, Microsoft .Net, Lotus Domino en Open Source (o.a. Apache en MySQL). Deze maatwerkapplicaties kunnen gecombineerd worden met een reeks standaardapplicaties uit de Siennax portfolio zoals bijvoorbeeld beveiligde e-mail, intranet, CRM, e-learning en geavanceerde kennis en (web-)contentmanagement tools. Siennax biedt bovendien als enige ASP in Europa e-billing diensten aan.

Siennax heeft partnerovereenkomsten met onder meer Microsoft, IBM/Lotus, Sun-Netscape, Oracle, SABA, Documentum en Teleknowledge. Voor meer informatie, zie www.siennax.nl.

Siennax, opgericht in mei 1998, is een besloten vennootschap in handen van het management, de medewerkers, Prime Technology Ventures, ABN AMRO Participaties, Residex, BHF Bank (Duitsland), CapMan Capital Management Oy (Finland), Sonera Corporation (Finland) en HGP. Siennax heeft kantoren in Nederland en Duitsland, het hoofdkantoor is gevestigd in Amstelveen.

# # #

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Siennax: Ari Dijkshoorn

T: 020-5478000

E:pr@siennax.com

Deel: ' Paul 't hoen nieuwe commissaris siennax '
Lees ook