Nederlandse Vereniging van journalisten

Foto: Leo Vogelzang - 2e prijs Kunst, Cultuur, Architectuur en Techniek
Pawel Sygmunt test nieuw schaatspak in windtunnel TH Delft.

21/2/2003 NVJ
Alle winnaars Zilveren Camera
29 maart in het zonnetje

Robin Utrecht ontvangt zaterdag 29 maart de Zilveren Camera. Robin krijgt ook het bronzen beeldje van de Fotojournalist. En Justin Jin wordt gehuldigd als winnaar van de Canonprijs. Hij ontvangt zaterdag 29 maart een complete camera-uitrusting. Alle makers van prijswinnende foto's ontvangen een speciale medaille met inscriptie en een oorkonde.

Tijdens de prijsuitreiking worden de prijswinnende foto's geprojecteerd en aan het eind van dit gedeelte wordt de winnaar van de publieksprijs bekend gemaakt. Het publiek kon kiezen uit de negen eerste prijswinnende foto's. Via het Rotterdam Dagblad en de website www.zilverencamera.nl kon het grote publiek de foto's bekijken en een stem uitbrengen op hun favoriete foto.

Officieel en feest
Het Zilveren Camerafeest en de officiële prijsuitreiking worden gehouden in Calypso, Mauritsweg 5, Rotterdam, nabij Centraal Station en De Doelen.
Vanaf 20.00 uur is de zaal open. Een uur later begint de prijsuitreiking. Na het officiële gedeelte - ergens rondom tien - is de vloer voor de deejays Sietske en Hielke. Zij brengen ons terug naar "de eighties".
Vanaf 24.00 uur is de feestzaal open voor Rotterdam en omgeving. Gasten van de Zilveren Camera kunnen, overigens wel voor eigen rekening, doorfeesten tot in de kleine uurtjes.

ZC-menu
Vroege bezoekers kunnen zich voor aanvang van de ZC-festiviteiten opgeven voor een speciaal Zilveren Camera-menu voor Euro 15,50 bestaande uit: voorgerecht (Soatosoep-vegatarisch of wan-tan soep); hoofdgerecht (tjauw min met kerrie-kip of roti speciaal) en nagerecht (baka bana met roomijs of pannekoekje gevuld met nootjes en kokos of koffie).
Let op: de menuprijs van Euro 15,50 geldt alleen bij voorintekening! Alleen een hoofdgerecht kan ook; prijs Euro 8,90

Zilveren Camera Boek
Het Zilveren Cameraboek 2002 zal door SanDisk Corporation, een van de nieuwe sponsorpartners van De Zilveren Camera, worden uitgereikt aan al diegenen die een daartoe verstrekte tegoedbon inleveren. Het boek is te zijner tijd te koop in de boekhandel.

Deel: ' Pawel Sygmunt test nieuw schaatspak in windtunnel TH Delft '
Lees ook