HE

17 februari 2000
00.006

Voordelige pc-aanbieding voor studenten Hogeschool Enschede

Op vrijdag 18 februari aanstaande wordt er een
samenwerkingsovereenkomst getekend tussen de Hogeschool Enschede, ABNAMRO en PrivateWare IBM Center. Met het tekenen van de samenwerkingsovereenkomst gaat het pc-project voor studenten van de Hogeschool Enschede van start. Het project geeft studenten van de Hogeschool Enschede de mogelijkheid om op een voordelige manier een computer aan te schaffen met de meest actuele configuratie. Het gaat om een marktconforme aanbieding met software die op het hogeschoolsysteem is afgestemd. PrivateWare IBM Center levert de computers en ABNAMRO zorgt voor een aantrekkelijke financiering.

De ondertekening geschiedt door mr. drs. C. Boom (lid College van Bestuur van de Hogeschool Enschede), J. Spoorenberg (directeur ABNAMRO Enschede) en door B. van Gils (namens PrivateWare IBM Center).

Tijdens de bijeenkomst worden de computers, die via het project te bestellen zijn, gedemonstreerd. Vervolgens zijn er op woensdag 23 en donderdag 24 februari tussen 11.00 en 14.00 uur speciaal voor studenten demonstraties van de aan te schaffen computers.

Wij nodigen u van harte uit bij de ondertekening aanwezig te zijn.

Tijdstip: 16.00 uur
Locatie: Studielandschap Hogeschool Enschede paviljoen I,3e verdieping (ingang Kortenaerstraat 50)

laatste wijziging gemaakt op: 17-02-00

Deel: ' Pc-project voor studenten Hogeschool Enschede '
Lees ook