PEAK-IT binnen top-50 beste bedrijven in Nederland


NAARDEN, 20080310 -- IT organisatie PEAK-IT behoort tot de 50 best geleide DGA-ondernemingen in Nederland. De organisatie binnen PEAK-IT blinkt met name uit op de onderdelen Talentmanagement en Inzet van technologie. Door deze waardering mag PEAK-IT een jaarlang de unieke titel `Netherlands 50 Best Managed Companies 2008' voeren. In totaal hebben 130 bedrijven, geleid door een DGA, meegedaan in de competitie `Building the Best', een initiatief van accountants- en adviesorganisatie Deloitte.

Focus op kwaliteit

`We zijn met z'n allen heel trots met dit behaalde resultaat', aldus Maarten Cobelens, directeur van IT organisatie PEAK-IT. `Onze focus op kwaliteit levert duidelijk resultaat op. Iets wat onze klanten al veel langer ervaren maar met deze erkenning kan iedereen zien dat wij goed bezig zijn'. PEAK-IT heeft de juiste talenten aan zich weten te binden. Goed geschoolde en gedreven specialisten die werken binnen vernieuwende IT-projecten. `Ook dit jaar ligt de focus op kwaliteit en breiden we onze diensten uit met ervaren Consultants en Software Architecten die ook hun jongere collega's zullen ondersteunen', vervolgt Cobelens. `De Nederlandse markt vraagt om goed opgeleide mensen en met ons opleidingsprogramma voldoen wij hieraan'. Daarnaast richt PEAK-IT zich op buitenlandse expansie. Inmiddels zijn al kantoren geopend in Zweden. Binnenkort verwacht PEAK-IT een nieuwe buitenlandse vestiging te presenteren.

Deloitte's `Building the Best'

`Building ghe Best' richt zich - in tegenstelling tot veel andere ondernemersprijzen - op bedrijven (meer dan 50 werknemers en een omzet van meer dan 10 miljoen euro) in alle industrile sectoren en niet-beursgenoteerd. De waardering `Best geleide onderneming' is een waardering voor de gehele onderneming, en niet uitsluitend voor de ondernemer zelf. De jury kijkt in de beoordeling niet alleen naar omzet of groei, maar vooral ook naar strategie en uitvoering. Deloitte wil met het programma `Building the Best' een impuls geven aan de erkenning van en voor de best geleide DGA-bedrijven in Nederland.

Over PEAK-IT

PEAK-IT is een IT organisatie gespecialiseerd in consultancy en support & beheer van infrastructuren. Bij PEAK-IT werken ruim 500 gedreven IT-specialisten. Vanuit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Den Bosch werkt PEAK-IT voor een groot aantal aansprekende opdrachtgevers. PEAK-IT heeft ook kantoren in Zweden en zal in 2008 haar buitenlandse activiteiten uitbreiden naar een aantal andere Europese landen. PEAK-IT is Microsoft Gold Partner en in 2007 uitgeroepen tot Top ICT Werkgever door CRF Nederland.


Deel: ' PEAK-IT binnen top-50 beste bedrijven in Nederland '
Lees ook