BENJAMENS VAN DOORN EURO RSCG

Pearle introduceert ziektekostenpolis

GEOVE RZG ZORGVERZEKERAAR EN PEARLE OPTICIENS INTRODUCEREN DE

PEARLE-ZIEKTEKOSTENPOLIS.

Geové RZG Zorgverzekeraar en Pearle Opticiens zijn door bemiddeling van IRS Idependent Risk Solutions een bijzonder samenwerkingsverband aangegaan. Na intensief overleg is de Pearle-Ziektekostenpolis tot stand gekomen. Deze polis is een speciale ziektekostenverzekering met een zeer ruime vergoeding voor brillen en contactlenzen die de klant bij Pearle Opticiens aanschaft. Een unicum in de optiek- en zorgverzekeringswereld.

'Voor Pearle is deze samenwerking niet alleen een extra service aan onze bestaande klanten, maar tevens is het een manier om nieuwe klanten aan te trekken', aldus sales manager Karin de Vries van Pearle Opticiens. 'Dit is een belangrijke uitbreiding van ons servicepakket, waarbij we een stap verder gaan dan alleen de levering van optische hulpmiddelen. De Pearle- Ziektekostenpolis biedt de consument de mogelijkheid om elke drie jaar met een ruime vergoeding een nieuwe bril of contactlenzen aan te schaffen. Zodoende worden ook tenminste iedere drie jaar de ogen gemeten'.

Met de Pearle-Ziektekostenpolis voegt Geové RZG een nieuw product toe aan haar succesvolle marktbenadering met maatwerkproducten gericht op specifieke branches en affinity groups. De Pearle-Ziektekostenpolis is hier een typisch voorbeeld van. Er wordt ingespeeld op de behoefte van de klant, die naast een kwalitatief hoogwaardig product steeds meer op zoek is naar value for money, zegt Romke Baaij, Manager Marketing van Geové RZG.

Volgens Cock van de Weerthof van bemiddelaar Independent Risk Solutions (IRS), is de samenwerking tussen beide partijen een logische: 'Verzekeraars streven naar innovatie, preventie en kwaliteit en zijn daarnaast voortdurend op zoek naar andere distributiekanalen. Bedrijven zoeken naar manieren om hun service- en dienstverlening uit te breiden. De samenwerking tussen Pearle en Geové RZG speelt hier uitstekend op in. Beide merken versterken elkaar en de producten vullen elkaar mooi aan'.

De Pearle-Ziektekostenpolis is er zowel voor particulier verzekerden als ziekenfonds-
verzekerden. Vanaf 1 september 2001 zijn er in alle 190 Nederlandse Pearle vestigingen informatiefolders verkrijgbaar over de speciale Pearle-Ziektekostenpolis.Noot van de redactie:
Voor meer informatie over de Pearle-Ziektekostenpolis kunt u contact opnemen met:
Geové RZG Zorgverzekeraar: Jeannet Kooi, Manager PR en Communicatie
050 523 34 52
Pearle Opticiens: Karin de Vries, Sales Manager 033 469 72 00 IRS Independent Risk Solutions: Cock van de Weerthof, directeur 06 51 98 72 54

19 jul 01 15:45

Deel: ' Pearle introduceert ziektekostenpolis '
Lees ook