MAKING A DIFFERENCE

Pearle Opticiens ontdekt dat zeeschildpad bril nodig heeft

Soesterberg- Een dierenarts is niets vreemds, maar een dierenopticien? Dat is nieuw.
De verklaring ligt bij de actie die Pearle Opticiens op dit moment doet met het Wereld Natuur Fonds en De Efteling. Deze twee partijen hebben samen een nieuwe attractie gebouwd: PandaDroom. Een geweldige ervaring waar (3D) kijken een zeer belangrijk onderdeel is. Ter gelegenheid van de officiële opening, op 19 juni jongstleden, van deze bijzondere 3D attractie organiseert Pearle Opticiens tot en met 6 juli de Pearle PandaDroom Prijsvraag met als hoofdprijs een reis naar Bali! Om mee te doen met deze prijsvraag en ook thuis die 3D beleving te ervaren kan bij de Pearle Opticien een 3D bril worden opgehaald waarmee onder andere op de PandaDroomsite prachtige 3D beelden bekeken kunnen worden.

Wanneer de bril wordt afgehaald kan deze al direct gebruikt worden. Tot en met 6 juli 2002 kan iedereen namelijk meedoen aan de Pearle PandaDroom Prijsvraag, met als hoofdprijs een reis voor twee personen naar Bali.

Een prachtactie vindt Pearle Opticiens: Natuurlijk zijn wij hartstikke enthousiast over het Wereld Natuur Fonds. Het is een prachtige organisatie die overal ter wereld opkomt voor behoud en herstel van de natuur. Daarnaast is de Efteling is één van de leukste plekken van Nederland, mede door de prachtige natuurlijke omgeving overigens. Door het Wereld Natuur Fonds en de Efteling zijn er ontzettend veel prachtige dingen te zien, zoals bijvoorbeeld PandaDroom, en Pearle wil dan ook graag samen met hen een actie doen.

Maar hoe zit het dan met die schildpad? De Pearle PandaDroom Prijsvraag houdt in dat je door middel van een 3D brilletje goed moet kijken naar Aura de zeeschildpad uit de PandaDroom film. Als de deelnemer heel goed kijkt kan hij/ zij in de ogen van Aura lezen wat voor sterkte bril Aura eigenlijk nodig heeft. De hoofdprijs van de wedstrijd is een reis naar Bali, het domein van de zeeschildpad. Voor de vier nèt-niet winnaars is er een gratis dagje Efteling voor het hele gezin. Tenslotte zijn er ook nog tien troostprijzen in de vorm van een Aura knuffel te winnen.

Het 3D brilletje mag de deelnemer aan de Pearle PandaDroom Prijsvraag uiteraard houden. Die is namelijk ook hartstikke handig voor de bezoekers van de PandaDroom site: www.wnf.nl/pandadroom. Daar zijn prachtige, kleurrijke 3D afbeeldingen te vinden van de PandaDroom. En geheel in lijn met de Pearle slogan zie je met het 3D brilletje dan ook écht het verschil.

Zoekwoorden:

Deel: ' Pearle Opticiens ontdekt dat zeeschildpad bril nodig heeft '
Lees ook