BENJAMENS, VAN DOORN-EURO RSCG

Pearle opticiens verkoopt viermiljoenste bril!

P E R S B E R I C H T
(geschikt voor onmiddellijke publicatie)

Soesterberg, 4 september 2001

Pearle opticiens verkoopt viermiljoenste bril!

Op 1 oktober 1990 wijzigde Brilmij haar naam in Pearle Opticiens en vanaf dat moment ging het hard met de onderneming. Het aantal filialen breidde in ruim 10 jaar tijd uit van 85 naar 200 vestigingen. Daarnaast bouwde Pearle in Soesterberg een volledig geautomatiseerde fabriek waar de brillenglazen worden geslepen. Dit maakt van Pearle een opticien die het volledige terrein van de oogcorrectie in eigen beheer behartigt. Op deze wijze zijn kwaliteit, levertijd en prijzen optimaal op de wensen van de klant afgestemd. Andere opticiens kopen de geslepen brillenglazen elders in.

Binnenkort wordt in één van deze zaken de viermiljoenste bril verkocht. Een fantastische prestatie die met de nodige feestelijkheden gepaard zal gaan.

Vanaf 3 september staan alle Pearle vestigingen in het teken van de viermiljoenste bril met een aanbieding waar elke brildrager zijn/haar voordeel mee kan doen. Op een speciaal samengestelde modieuze feestcollectie biedt Pearle een montuurkorting van 40% bij aankoop van een complete bril.

Wilt u meer weten over de viermiljoenste klant, de Pearle onderneming, wenst u een bezoek te brengen aan het hoofdkantoor en fabriek in Soesterberg, of bent u geïnteresseerd in een interview met de Pearle directie, neemt u dan contact op met Lisette Akkerman telefoon
033-4697193.


04 sep 01 11:06

Zoekwoorden:

Deel: ' Pearle opticiens verkoopt viermiljoenste bril '
Lees ook