Peil anoniem de voorkeur van jouw Valentijn


Amsterdam, 20160204 -- Is die ander nu wel of niet verliefd op mij? Nu Valentijnsdag nadert ontkomt niemand aan die gedachte. En voor menig tiener blijft het een onbeantwoorde vraag. Nu niet meer. Ook al heb je niet het lef om de liefde aan jouw Valentijn kenbaar te maken, de Yentle-app biedt je een pasklare oplossing. Via deze app is het mogelijk om 100 procent veilig en anoniem de liefde aan die ander te verklaren. En binnen enkele dagen is het duidelijk of de liefde wordt beantwoord.

Hoe werkt het?

De Yentle-app is even eenvoudig als doeltreffend. Laat op de ouderwetse manier een briefje met een code – maar zonder je naam - achter in de tas of jas van je Valentijn. De ander vindt het briefje met daarop het adres van de Yentle-app. Gedreven door nieuwsgierigheid vult deze persoon de code in op deze app. Middels een handig technologisch trucje wordt de liefde op een anonieme wijze al dan niet beantwoord. De kracht van deze app zit ‘m vooral in de volstrekte anonimiteit, voor zowel de initiatiefnemer als de Valentijn. De anonimiteit wordt pas opgeheven als er een match is en beiden hiervan bericht krijgen. Kijk voor een gedetailleerde uitleg op de video via de website www.yentle.com.

Initiatiefnemer van de Yentle-app Jos Jong licht toe: “Het is natuurlijk leuk en spannend tegelijk om iemand rechtstreeks de liefde te verklaren. Maar loopt het niet zoals je had gehoopt, dan kan dat juist weer heel vervelend zijn. Bijvoorbeeld op school. En helemaal als erover wordt geroddeld. Daarom heeft iedereen misschien weleens het idee gehad om de ander stiekem en anoniem te polsen. En dat is precies hoe het idee voor de Yentle-app is ontstaan.”

Overige informatie

De officiële lancering van de app is op 14 februari 2016. Echter, de app is nu al te gebruiken voor iedereen die verliefd is en deze liefde graag beantwoord wil zien. De kosten voor het maken van een Yentle-code bedragen €0,99. Het reageren is gratis. Deze app is geschikt voor zowel iOS als Android. De uitleg over deze app is tevens te bekijken via YouTube, https://www.youtube.com/watch?v=dMJSInqs4GA.
Deel: ' Peil anoniem de voorkeur van jouw Valentijn '
Lees ook