Ingezonden persbericht- PERSBERICHT

Den Haag, 31 mei 2002

PEPC worldwide benoemt nieuwe algemeen directeur

PEPC Worldwide N.V. maakt bekend dat Arthur Dijkstra met ingang van 1 juni 2002 is benoemd tot Algemeen Directeur van het bedrijf. Dijkstra is de opvolger van Raoul Maphar, medeoprichter van PEPC Worldwide.

Na afronding van zijn studie bedrijfskunde aan de universiteit van Groningen in 1983 trad Dijkstra in 1984 bij IBM in dienst. Bij IBM vervulde hij diverse sales-, marketing- en managementfuncties.

Dijkstra s voorganger, Raoul Maphar, blijft bij het bedrijf betrokken. Maphar gaat zich richten op de ontwikkeling van nieuwe initiatieven en concepten binnen PEPC.

Over PEPC Worldwide

PEPC Worldwide, gevestigd in Den Haag, met kantoren in Miami, San Diego en Hong Kong, is een wereldwijde distributeur van digitale content afkomstig van nationale en internationale krantenuitgevers. PEPC, opgericht in 1999, heeft een interactieve digitale krantenkiosk ontwikkeld die on-demand direct de laatste editie van kranten print. De door PEPC en IBM ontwikkelde state-of the-art software en PEPC s Private Multicast Satelliet Netwerk vormen de basis voor een digitaal distributienetwerk dat 99,1 % van de wereldbevolking bestrijkt. Dit netwerk vormt een distributiesnelweg naar digitale krantenkiosken over de gehele wereld.

Voor meer informatie over de activiteiten van PEPC Worldwide kunt u een bezoek brengen aan www.pepcworldwide.com.


- EINDE PERSBERICHT -

Deel: ' PEPC worldwide benoemt nieuwe algemeen directeur '
Lees ook