Mojo Concerts

Nog ruim twee weken en dan is het weer zo ver! De zesde editie van Pepsi Pop vindt dan plaats in de Rotterdamse Ahoy'. En het beloofd een leuk feestje te worden. Want naast K-Otic, Atomic Kitten, Twarres, Birgit, Di-rect, Titiyo, S Club 7, City High en Fontane zijn nu ook Westlife, Ronan Keating, Brainpower en Jodi Bernal bevestigd!

De presentatie van dit spectaculaire muziekevenement is in handen van TMF-VJ Daphne en Michiel Huisman van Fontane.

Als je erbij wil zijn kun je je kaarten kopen bij de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-300.1250 (99 ct.p.m), http://www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en aan de kassa zaal.

Pepsipop - Taste it live!
zaterdag 6 oktober 2001
Ahoy' - Rotterdam
Aanvang: 16.00 uur
Entree: fl. 65, fl. 60, fl. 57,50 en fl. 55 ( 29,50, 27,23, 26,09 en 24,96) (excl. servicekosten).
http://www.pepsi.nl/music

De organisatie van Pepsi Pop is in handen van Pepsi-Cola International en MOJO Concerts/Clear Channel Entertainment in samenwerking met drie belangrijke jongerenmedia: TMF, Radio 538 en Hitkrant.

Let op: Pepsi Pop is verplaatst: Reeds gekochte kaarten voor 13 oktober in Gelredome blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle staanplaatsen blijven geldig als staanplaatsen en alle bezoekers met zitplaatsen krijgen een gelijkwaardige zitplaats in Ahoy'. Degene die wegens de verplaatsing verhinderd is, kan de kaarten tot 29 september 2001 inleveren bij de voorverkoopadressen.

Reeds gekochte bustickets voor het Gelredome kunnen NIET worden gebruikt voor het evenement in Rotterdam i.v.m. gewijzigde opstaptijden, opstapplaatsen, prijzen etc. U kunt uw buskaarten tot uiterlijk 29 september aanstaande inleveren bij de voorverkoopadressen. Bustickets voor Rotterdam zijn verkrijgbaar bij de voorverkoopadressen.

Om je persoonlijk profiel (naam, adres of e-mailadres) te wijzigen of voor aan- of afmelden van nieuwsbrieven moet je inloggen via: http://www.mail2me.nl

Deel: ' Pepsi Pop in Ahoy Rotterdam '
Lees ook