Perfect for People certificeert drie SAP templates op HANA


NIEUWEGEIN, 20150309 -- Perfect for People heeft onlangs als eerste succesvol de certificering afgerond voor drie Ready-to-Business branche templates voor SAP Business All-in-One op HANA. Deze SAP All-In-One Partner Solutions powered by HANA vormen het fundament voor de Ready-to-Business proposities van Perfect for People. Het betreft de drie branche templates van Perfect for People voor Rental, Professional Services en de Service & Maintenance. Alle templates zijn gebaseerd op SAP Business Suite on HANA.

Samen met het team van Intenzz is enkele weken geleden gestart met de migratie van deze templates naar S/4HANA en het voorbereiden van de certificering op basis van dit nieuwe platform. Inmiddels zijn de eerste SAP Simple Finance scenario’s een feit en opgenomen in de best practices binnen de template. Perfect for People behoort hiermee tot de eerste SAP partners in Europa die haar templates geschikt heeft gemaakt voor het nieuwe SAP platform S/4HANA. Met deze nieuwe aanpak heeft Perfect for People een basis neergezet dat klaar is voor de toekomst. De “Big Data” problematiek uit het verleden wordt platgeslagen in een nieuw datamodel en omgezet in real-time analyses en dwarsdoorsneden van de organisatie. Op basis hiervan kunnen klanten de juiste strategische beslissingen nemen voor de toekomst.

De stap naar SAP S/4HANA is een vergelijkbare innovatieve ontwikkeling als destijds de overgang van R/2 naar R/3. Het is gebaseerd op een enorm vereenvoudigd datamodel, dat zich uit in een hoge mate van flexibiliteit en een sterk gereduceerde TCO voor een bedrijf. De user interface is gebouwd op Fiori, een Mobile Platform dat voor state-of-art gebruikerservaring zorgt. De volledig nieuwe procedures begeleiden klanten om het systeem te configureren in een veel korter tijdsbestek. "We lopen vooraan in de markt, zijn innovatief en gebruiken S/4HANA als fundament voor onze templates om deze baanbrekende ontwikkelingen door te zetten en hiermee enorme voordelen voor onze klanten te bewerkstelligen", zegt Ferdinand Clevers, general manager van Perfect for People.

SOA People Group heeft naast de drie genoemde templates nog een groot aantal andere branche specifieke templates. Deze zijn gecertificeerd door SAP voor SAP Business Suite All-in-One. Er volgen de komende periode meerdere certificeringen voor deze oplossingen op basis van SAP Business Suite on HANA en S/4 HANA.

Over SOA People en Perfect for People
SOA People behoort tot de marktleiders in Europa en is als consulting groep gespecialiseerd in het implementeren en ondersteunen van integrale SAP oplossingen. Sinds 2007 ondersteunt SOA People “Enterprise excellence” bij haar klanten door hen te begeleiden in hun IT transformatie aan de hand van een performant, geïntegreerd en evolutief model. Dankzij haar kwalitatief aanbod, haar bewezen methodologie en haar transparante aanpak kan SOA People terugkijken op vele succesvolle projecten in verschillende sectoren, en dat in zowel kleine als grote bedrijven. Perfect for People is 100% dochter van SOA People.

SOA People is SAP Gold partner in Frankrijk, België, Luxemburg en Nederland. Het bedrijf is eveneens gecertifieerd door SAP op het vlak van de kwaliteit van haar dienstverlening, oplossingen en competenties. SOA People is actief lid van «PEC-Partner Executive Council » op EMEA niveau en is rechtstreeks betrokken bij het implementeren van innovaties.

Samen met haar klanten heeft het bedrijf reeds heel wat awards/onderscheidingen ontvangen, met als meest recente: Joskin dat als eerste Europese MKB een succesvolle ERP migratie naar SAP HANA realiseerde, en BIA Group die de prijs van “Excellence winner” in de categorie “mobile innovation” in ontvangst mocht nemen op de SAP Quality Awards 2014 in BeLux.

De SOA People groep, die onlangs Keneos heeft overgenomen, telt zo’n 600 medewerkers en realiseert een geconsolideerde omzet van ~80M€ .

www.soapeople.com
www.perfectforpeople.nl
www.intenzz.com

Zie het persbericht in pdf-formaat.


Deel: ' Perfect for People certificeert drie SAP templates op HANA '
Lees ook