Perfectsmile verzamelt asbakken van ex-rokers


Perfectsmile voert kortingsactie naar aanleiding van rookverbod horeca

AMSTELVEEN, 20080319 -- Nog een paar maanden en het is ook in Nederland niet meer toegestaan om in caf?s en restaurants te roken. Voor veel rokers zal dat ongetwijfeld even wennen zijn. Perfectsmile grijpt deze situatie aan om een actie te starten die ex-rokers korting biedt op een tandenbleekbehandeling voor wie nu ?cht zijn laatste peuk uitdrukt. De stoppende roker moet daarvoor wel zijn asbakken inleveren.

Contract
Stoppen met roken is natuurlijk h?t moment om in ??n moeite door je verkleurde lach op te frissen met een witmakende behandeling. Die biedt Perfectsmile in 3 clinics in Nederland. Wie nu een contract afsluit waarin beloofd wordt vanaf de datum van het horeca-rookverbod nooit meer re roken, krijgt voor iedere asbak die hij of zij bij Perfectsmile inlevert 10% korting op de Perfectsmile bleekbehandeling. De korting geldt voor maximaal vijf asbakken en kan dus oplopen tot 50% per behandeling.

Smile!
Perfectsmile frist in een mum van tijd tanden op en men loopt lachend weer naar buiten. Perfectsmile verzorgt niet alleen het snel en veilig witter laten maken van tanden. Men kan er ook facings laten plaatsen of een afspraak maken voor een mondhygi?nebehandeling. Kortom, alles voor frisse, stralende tanden en een bijbehorend zelfverzekerd gevoel. Perfectsmile clinics zijn te vinden in Amstelveen, Breda en Den Haag.

Meer informatie
Deze aanbieding is geldig tot 1 juli 2008. Men kan telefonisch informatie opvragen via 0800-2222225 of mailen naar bleken@perfectsmile.nl. En check de website: www.Perfectsmile.nl/bleken.

Perfectsmile biedt laagdrempelige 'glimlach'-winkels waar je je tanden bleekt, facings plaatst of een mondhygiene-behandeling doet. Momenteel vind je Perfectsmile in Amstelveen, Breda & Den Haag. Op korte termijn volgen meer steden.


Deel: ' Perfectsmile verzamelt asbakken van ex-rokers '
Lees ook