Ingezonden persbericht

TT Circuit Assen, 8 augustus 2001

Betreft: Media accreditatie WK SUPERBIKE (7-8-9 september 2001)

Geachte persrelatie,

Naast de Gauloises Dutch TT staat vanzelfsprekend ook het WK Superbike op het voor de komende jaren vastgelegde 2e weekeinde van september op het programma, met daarbij het WK Supersport, het WK Superside (Zijspan), de EK Superstock-races en een nationale Yamaha R6 Cup-race, en wel op 7, 8 en 9 september 2001.

Aangaande de persaccreditatie voor het WK Superbike, die op voorspraak van ons uiteindelijk door SBK-International definitief wordt toegewezen, hebben enkelen van u onlangs een SBK International accreditatie formulier ontvangen.

Wij verzoeken u het 2001 Superbike World Championship - Media Pass Application zo spoedig mogelijk (vóór dinsdag 14 augustus), volledig ingevuld en voorzien van TWEE recente pasfoto s per post aan ons te retourneren. Tevens is een geschreven en ondertekend verzoek van/door de hoofdredacteur benodigd, en dient u tevens een kopie van uw professionele perskaart mee te zenden. Ook publicaties (of kopieën) over het WK Superbike in Assen van vorig jaar of overige WK-SBK-races van dit jaar, dient u bij te voegen. Indien u freelance bent gelieve het verzoek op uw eigen briefpapier in te dienen.

Bij niet volledig ingevulde formulieren en/of het ontbreken van de gewenste bescheiden wordt uw verzoek door het SBK-Press Office in Engeland niet in behandeling genomen.

Als uw medium met meerdere verslaggevers / fotografen naar het WK Superbike wenst te komen, kopieer dan het formulier voor iedere persoon en stuur deze voor al uw medewerkers gezamenlijk en volledig ingevuld en voorzien van ieder pasfoto s en kopie van perskaart aan ons. Wij verzoeken u tevens om exact na te gaan welke verslaggever(s) / fotograaf(en) van uw medium op het WK Superbike vertegenwoordigd zullen zijn, en alle accreditatieformulieren van uw medium gezamenlijk aan ons toe te zenden, en richten aan:

TT Circuit Assen, t.a.v. Willem Lute, Postbus 150, 9400 AD Assen.

Om de aanvragen tijdig te kunnen verwerken melden wij u dat de uiterste inzendtermijn van het 2001 SBK Media Pass Application Form is gesteld op dinsdag 14 augustus 2001. Na deze datum accepteert de media-staf van SBK geen persaanvragen meer. Toewijzing perskaarten geschiedt door SBK-International!

Binnenkort ontvangt u van ons de uitnodiging voor de persconferentie van het WK Superbike. U kunt alvast dinsdag 28 augustus - 15.00 uur (op het TT Circuit Assen) in uw agenda noteren.

Indien uw medium geen accreditatieformulier heeft ontvangen, en u wilt toch verslaggevers/fotografen bij het WK Superbike aanwezig hebben, vraagt u dan zsm op e-mail adres w.lute@tt-assen.com een accreditatieformulier aan, zodat wij u die kunnen toefaxen.

Uitziend naar continuering van de voorspoedige samenwerking, verblijf ik met vriendelijke groet,

TT Circuit Assen

Willem Lute Press Officer, Marketing & PR

Bijlage: Tijdschema WK Superbike

Deel: ' Persaccreditatie voor WK Superbike World Championship '
Lees ook