Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 30-01-2003
Persberichten district heuvelrug, 10.10 uur

Bedrijfsongeval

COTHEN Een 52-jarige man uit Emmeloord is woensdagmiddag rond 11.20 uur ernstig gewond geraakt na een val van een dak. De man was met een collega samen een nieuw dak aan het monteren op een loods.

Waarschijnlijk is de man uitgegleden en van ongeveer zes meter hoogte naar beneden gevallen. Het slachtoffer is met hersenletsel en diverse botbreuken overgebracht naar het UMC.

De arbeidsinspectie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van het ongeval.

Opgevoerde bromfietsen

WIJK BIJ DUURSTEDE / DOORN De politie heeft woensdagmiddag en avond een bromfietscontrole gehouden. In Wijk bij Duurstede werden acht bekeuringen uitgeschreven voor onder meer opgevoerde bromfiets of verkeerde uitlaat. Drie bromfietsen zijn in beslag genomen voor verder technisch onderzoek.

In Doorn werden drie bekeuringen uitgeschreven voor dezelfde feiten. Hier werd een bromfiets ingenomen voor technisch onderzoek.

Snelheidscontrole

RHENEN Op de Lijnweg heeft de politie woensdagochtend tussen 08.45 en 10.45 uur een snelheidscontrole gehouden. De snelheid van 1045 voertuigen werd gemeten. Van hen reden er 12 sneller dan de toegestane 80 km per uur.

Een overtreder reed 93 km per uur.

Aanhouding winkeldief

VEENENDAAL Een 25-jarige vrouw uit Veenendaal is woensdagmiddag rond 17.30 uur aangehouden nadat zij zonder te betalen kleding had weggenomen uit een winkel aan de Passage. Toen de vrouw door de detectiepoortjes liep, ging het alarm af.

Zij werd hierop aangehouden door het winkelpersoneel. De gewaarschuwde politie nam de vrouw mee naar het politiebureau waar proces verbaal werd opgemaakt.

Deel: ' Persberichten district heuvelrug, 10.10 uur '
Lees ook