Dinsdag, 16 oktober 2001

* Politie onderzoekt overlijden 82-jarige man TOLKAMER - Zaterdag 13 oktober werd rond 9.15 uur het stoffelijk overschot van een 82-jarige man uit Kleve, Duitsland, aangetroffen in het Bijlands Kanaal in Tolkamer. De man lag in het water bij de Europakade ter hoogte van het bunkerschip en werd door een voorbijganger gevonden. Het blijkt dat de man de vrijdag ervoor rond 14.00 uur voor het laatst door zijn echtgenote werd gezien in Kleve. De ochtend dat haar man gevonden werd deed de vrouw aangifte van vermissing. Om de doodsoorzaak te achterhalen werd op het stoffelijk overschot sectie gepleegd. Aan de hand van dit onderzoek acht de politie de kans dat het om een misdrijf gaat zeer klein; waarschijnlijk is de man door verdrinking om het leven gekomen.

Om meer duidelijkheid te krijgen, vraagt de politie iedereen die deze man gezien denkt te hebben, aan de 'Nederlandse' kant van het Bijlands Kanaal, of die iets opvallends gezien heeft in de buurt van het bunkerschip aldaar, contact op te nemen.

Signalement:
Het gaat om een 82-jarige man, lengte ongeveer 1.75 meter, met een normaal postuur en grijzend haar met hoge inhammen. De man was op dat moment vermoedelijk brildragend. Hij droeg een zwarte broek en een groene bodywarmer met daaronder een zwart overhemd en een groen vest.

Zoekwoorden:

Deel: ' Persberichten Politie Over-Betuwe Overlijden 82-jarige man '
Lees ook