Vrijdag, 21 september 2001
Arnhemse van tas beroofd
DUIVEN - Op 20 september rond 18.20 uur werd een 18-jarige vrouw uit Arnhem slachtoffer van tasjesroof. Zij liep op de Kastanjelaan in Duiven toen een passerende bromfiets (met daarop twee personen) langsreed en de schoudertas losrukte en meenam. In de tas zat een geldbedrag en enkele passen.
De twee reden op een vrij nieuw uitziende gele bromscooter. De passagier droeg een wit bomberjack met de reclametekst `Helly Hanson HH' op de rug. Beiden droegen vermoedelijk zwarte helmen. Getuigen worden opgeroepen zich te melden bij de politie in Duiven.
Drie keer met alcohol achter het stuur
HUISSEN / DUIVEN - De politie Rivierenland heeft op 20 en 21 september verschillende alcoholcontroles gehouden.
-Op de Ir. Molsweg in Huissen werd op 21 september rond 01.20 uur een 51-jarige man uit Huissen aangehouden. Onderzoek wees een promillage van 0,75 promille uit. De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van twee uur.

In Duiven werd in de avond van 20 september en de nacht van 21 september een alcoholcontrole gehouden, waarbij 35 voertuigen werden gecontroleerd. In twee gevallen werden bestuurders betrapt.
-Op de Oostsingel in Duiven werd op 21 september rond 00.05 uur een 54-jarige man uit Duiven aangehouden, die met 0,7 promille achter het stuur bleek te zitten. De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van twee uur opgelegd.

-Op 20 september werd rond 23.55 uur een 29-jarige man uit Arnhem aangehouden op de Rijksweg in Duiven. Deze reed met 1,2 promille achter het stuur. De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van vijf uur.
Inbraak in nieuwbouwwoningen
HUISSEN - Op 21 september rond 05.30 uur ontving de politie de melding dat er in de nieuwbouw aan de Bloemstraat te Huissen werd ingebroken. Ter plaatse gekomen trof de politie een aantal CV-ketels aan die buiten de woningen stonden. Tevens bleken van een aantal woningen de ruiten vernield te zijn. Voor zover nu bekend is gaat het om acht woningen welke recent door de aannemer waren opgeleverd. Een onderzoek wordt verder ingesteld.

Deel: ' Persberichten Politie Over-Betuwe '
Lees ook