Persberichten politie RivierenlandMaandag, 30 juli 2001* Dagoverzicht

Politie bekeurt foutparkeerders bij de Bijland TOLKAMER -Zondag 29 juli zijn bij het recreatiepark de Bijland bekeuringen uitgedeeld wegens fout parkeren. De auto's stonden aan de linkerzijde van de toegangsweg naar de camping. Het is niet toegestaan daar te parkeren. Bovendien was de doorgang van deze weg hierdoor zo smal geworden was dat een hulpverleningsvoertuig van de brandweer er niet meer door zou kunnen. Op de parkeerplaats bij de Bijland was nog voldoende ruimte. 14 Voertuigen kregen een bekeuring.
Controle sluitingstijd horeca
GENDT / DOORNENBURG - De politie van de Unit Bemmel heeft ook het afgelopen weekeinde weer de plaatselijke horeca gecontroleerd op het sluitingstijdstip. In het weekeinde horen cafés hun deuren voor het publiek om uiterlijk 02.00 uur te sluiten. In de nacht van vrijdag op zaterdag bleek een café aan de Markt in Gendt om 02.45 uur nog geopend te zijn. Een nacht later bleek een café aan de Kerkstraat in Doornenburg te lang open. Beide beheerders hadden enige weken eerder ook al bezoek gehad van de politie omdat ze te lang open waren. Toen werden ze allebei gewaarschuwd, nu volgde een bekeuring van f250,=.
Wildkampeerders bekeurd
GENDT - In het afgelopen weekeinde heeft de politie van de Unit Bemmel een controle uitgevoerd op wildkamperen in de Polder te Gendt. Er werden twee kamperende families aangetroffen, beiden uit Duitsland. De bekeuring van f180,= konden ze direct afrekenen, waarna zij uit de polder vertrokken.
De politie zal ook de komende weken op wildkamperen blijven controleren.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Politie Rivierenland
Postbus 21, 6900 AA Zevenaar

Internet: Voorlichting@politieoverbetuwe.nl

Deel: ' Persberichten politie Rivierenland '
Lees ook