Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van woensdagmiddag 8 augustus 2001
15:11 woensdag 8 augustus 2001

Bert Visser
0592 - 331144
0651 - 611629

EMMEN

Een 19 jarige vrouw uit Emmen is woensdagmorgen met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis in haar woonplaats De vrouw was als inzittende betrokken bij een bij een verkeersongeval op de Hondsrugweg in Emmen. Ter hoogte van de Noordbargerstraat botsten er daar vier autos op elkaar. Een 38 jarige automobilist bracht zijn auto tot stilstand. Dat deden ook de twee automobilisten die achter hem reden. De 60 jarige chauffeur van de daarachter rijdende bestelauto uit Klazienaveen merkte te laat op dat de voor hem rijdende autos afremden Hij botste op de voor hem rijdende VW Transporter, die vervolgens weer op de daarvoor rijdende auto werd geduwd, bestuurd door een 27 jarige man uit Emmen. De vrouw kon na onderzoek in het ziekenhuis weer naar huis.

ASSEN

Aan de Salland in de Asser wijk Baggelhuizen zijn dinsdagnacht drie autos opengebroken.
In alle gevallen is de radio-CD speler gestolen. Van alle autos is de ruit aan de passagierskant ingeslagen.

EMMEN

De Woningstichting Wooncom in Emmen heeft bij de woensdagmorgen politie aangifte gedaan van het openbreken van zes bergruimtes onder een flat aan het Noorderplein in Emmen. Wooncom schat de schade op zon 1500 gulden. De inbraken zijn gepleegd in de nacht van dinsdag op woensdag
Met de bewoners worden afspraken gemaakt over het doen van aangifte.

NIETAP

In het onderzoek naar de dood van de 40 jarige inwoonster van Nietap bestaat nog geen duidelijkheid over de wijze waarop de vrouw is overleden. Haar lichaam is voor de autopsie overgebracht naar het Forensisch Laboratorium in Rijswijk. De politie gaat er van uit dat er bij de ruzie tussen de 43 jarige man en zijn echtgenote geen wapen is gebruikt.
De politie zet het onderzoek voort met een team van zeven rechercheurs.

De voorlichting over deze zaak wordt overgenomen door Martin Panman, voorlichter van district Noord van de regiopolitie Drenthe.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Persberichten Regio Politie Drenthe '
Lees ook