Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Woensdagochtend 22 augustus 2001
10:43 woensdag 22 augustus 2001

Ernest Zinsmeyer 0591 662014 / 06 22662875

HAVELTE
Alcomobilist
Dinsdagavond tegen 21.15 uur reed een 32-jarige Groninger met zijn auto over de N371, terwijl hij had gedronken. Bij de ademtest blies hij 530, en kreeg een dagvaarding uitgereikt.

MEPPEL
Alcomobilist
Woensdagmorgen rond 6.30 uur reed een 36-jarige automobilist uit Meppel over de Reggersweg, onder invloed van alcohol. Bij de ademtest blies hij 475. Ook hij kreeg een dagvaarding.

DALEN
Winkeldiefstal
Dinsdagmiddag omstreeks 15.45 uur is een 16-jarige jongen uit Den Haag betrapt bij de diefstal van een flesje parfum van ruim 30 gulden. Dat gebeurde in de Plaza van de Huttenheugte. Tegen de jongeman wordt proces-verbaal opgemaakt.

ASSEN
Winkeldiefstal
Dinsdagmiddag tegen 16.45 uur is een 28-jarige man uit Groningen betrapt bij de diefstal van een trui van ongeveer 180 gulden. Hij is aangehouden door de Stadswacht die op dat moment in de zaak op het Koopmansplein was, en kreeg later op het politiebureau een dagvaarding uitgereikt. Hij werd betrapt toen hij met een tang de beveiligingslabels van de trui knipte. Ook de tang is in beslag genomen.

ASSEN
Mishandeling
Dinsdagavond is een 37-jarige man uit Assen mishandeld door een hem onbekende man. Hij liep over de Selma Lagerloflaan, langs een man die daar op de stoep zat. Deze maakte een opmerking over zijn manier van lopen, waar hij op reageerde. De man die op de stoep zat kwam hem na en sloeg hem met zijn klomp op het hoofd. Daarna vluchtte hij het Larixbos in. De mishandelde Assenaar liep verschillende bloedende hoofdwonden op, en doet vandaag aangifte.

RODEN
Diefstal auto-emblemen
Bij de politie in Roden zijn de afgelopen dagen meerdere aangiftes binnengekomen van diefstal van auto-emblemen.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Persberichten Regio Politie Drenthe '
Lees ook