Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van maandagmiddag 6 augustus 2001
15:27 maandag 6 augustus 2001

Bert Visser
0592 - 331144
0651 - 611629

ZUIDVELDE

Een 37 jarige automobiliste uit Tolbert is maandagmorgen op de Asserstraat in Zuidvelde door de brandweer uit het wrak van haar auto bevrijd. De vrouw was ten gevolge van hevige buikkrampen de controle over haar auto verloren. Ze kwam met haar auto tot stilstand tegen een lantaarnpaal. Om haar te bevrijden heeft de brandweer het dat van de auto moeten afknippen. De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Assen.

EMMEN

Een 33 jarige automobilist uit Emmen is maandagmorgen met hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis in zijn woonplaats. De man kreeg op de kruising van de Bruntingerbrink met de Brinkenweg in Emmen geen voorrang van een 51 jarige automobilist uit Stiens. Beide autos raakten zwaar beschadigd.

EMMEN

De brandweer van Emmen is maandagmorgen uren bezig geweest met het schoonmaken van het wegdek van de Brinkenweg in Emmen. De weg was besmeurd met olie, afkomstig van een gekantelde veegmachine. Volgens de 43 jarige bestuurder was hij tijdens het rijden een borstel verloren waar hij vervolgens overheen gereden was. Omdat de veegmachine drie wielen heeft raakte het ding in onbalans en kantelde vervolgens. De bestuurder kwam er van af met wat schaafwonden.

HOOGEVEEN

Een 27 jarige inwoonster van de Bakkerneslaan in Hollandscheveld moest maandagmorgen tot haar verbazing vaststellen dat haar auto, een blauwe Opel Kadett niet meer op de oprit naast de woning stond. De vrouw die rond drie uur wel een auto diverse malen had horen starten dacht dat de auto van de buurjongen niet wilde starten. De politie heeft de aangifte van diefstal opgenomen.

ASSEN

De politie heeft maandagmorgen een 17 jarige man zonder woon- of verblijfplaats aangehouden in een kantoor aan de Parkstraat. De uit Mauretanie afkomstige jongen gedroeg zich vervelend en weigerde het pand te verlaten. Toen hij ook op vordering van de politie niet weg ging is hij aangehouden en na voorgeleiding ingesloten wegens lokaalvredebreuk.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Persberichten Regio Politie Drenthe '
Lees ook