Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Berichten van woensdag 29 - 8
17:00 woensdag 29 augustus 2001

Martin Panman
0651611628

Fietster aangereden

EMMEN. Op de Dordsestraat is vanmorgen een 15 jarige fietster uit Schoonebeek aangereden door een automobilist. De jongedame stak op haar eerste schooldag zonder goed uit te kijken de weg over. Daarbij werd ze aangereden door een personenauto, bestuurd door een 19 jarige inwoner van Emmen. Een ambulance bracht de gewonde scholiere naar het ziekenhuis in Emmen. Uit onderzoek bleek dat de remmen van haar fiets niet goed werkten.

Opnieuw inbraken in kelderboxen

EMMEN. Vannacht zijn er opnieuw een aantal kelderboxen opengebroken in Emmen. Dit keer was in een flat aan de Oude Meerdijk. 11 boxen werden opengebroken en fietsen en gereedschap werd gestolen. De politie stelt een verder onderzoek in.

Auto-inbraken

VLEDDER. In Vledder is vannacht ingebroken in een negental aantal autos. De autos stonden geparkeerd aan de Nijbrecht, 2x; Wilderapels 2x, Kreuzeveen 3x, Maalacker en Dalcamp. Sloten van de autos werden vernield en als dat niet lukte werden ramen vernield. Vooral radio-cd-spelers werden er uit gestolen. De eigenaren deden aangifte. De politie stelt een verder onderzoek in.

Stadswacht arresteert een lastige klant

ASSEN. De stadswacht van Assen zag dat een dronken man een fles port en een fles wijn had gestolen bij een supermarkt aan de Noordersingel in Assen. Het bleek om een bekende van de politie te gaan. De man was dronken, bedreigde allerlei voorbijgangers en maakte het de winkeliers lastig. De 20 jarige man is overgebracht naar het politiebureau, waar hij zijn roes mag uitslapen.

Diefstal bouwlift

SMILDE. Vannacht is er een bouwlift gestolen, die stond op de Leemdijk in Smilde. De lift stond bij een aanbouw zijnde woning vlak bij de openbare weg. De lift is ongeveer 11 meter lang en grijs van kleur. Het doormiddel van een ketting en slot vastgezet. Ook zat er nog een disselslot op. Alleen de doorgeknipte ketting bleef achter. De aannemer uit Vriezenveen deed aangifte.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Persberichten Regio Politie Drenthe '
Lees ook