Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van vrijdagmiddag 31 augustus 2001
15:31 vrijdag 31 augustus 2001

Bert Visser
0592 - 331144
0651 - 611629

NIEUW BALINGE

Karlo Marissen, de 16 jarige bromfietser uit Nieuw Balinge die donderdagmiddag levensgevaarlijk gewond is geraakt bij een verkeersongeval op de Hoogeveenseweg in zijn woonplaats is donderdagnacht in een Gronings ziekenhuis overleden.

HAVELTE

Een 28 jarige inwoner van de Korhoenweg in Havelte heeft bij de politie aangifte gedaan van de diefstal van de radio CD speler uit zijn auto. Om binnen te komen is een portierraam ingeslagen.

DROUWEN

Onbekenden hebben donderdagnacht aan de Gasselterstraat in Drouwen een aanhangwagen gestolen van een vakantieganger uit Nieuwerkerk aan de IJssel. De aanhangwagen was voorzien van metalen schotten en had geen kentekenplaat.

ZUIDWOLDE

Bij een inbraak in een woning aan de Steenberger Esweg in Zuidwolde is donderdagnacht een simkaart van een prepaid GSM gestolen. Men is de woning binnengekomen via een openstaand raam aan de achterzijde. Er is verder niets vernield.

RODEN

Bij een bedrijf aan de Albertsbaan in Roden zijn donderdaqmiddag 43 telefoonkaarten gestolen met een totale waar de van ruim 1700 gulden De kaarten van o.a. Libertel, Dutchtone enTelfort lagen in een lade onder de kassa.
Volgens de verkoopster is de diefstal gebeurd toen er drie mannen de zaak binnenkwamen. Ze werd door 2 man afgeleid met het stellen van onbenullige vragen terwijl de derde man door de winkel scharrelde. Toen de mannen weg waren kwam de verkoopster er achter dat er 43 telefoonkaarten weg waren.

MEPPEL

Personeel van een supermarkt aan het Prinsenplein in Meppel heeft vrijdagmorgen een 48 jarige inwoner van Meppel aangehouden en overgedragen aan de politie. De man wilde de winkel verlaten met twee flessen port die hij niet had afgerekend. De man beweerde dat hij de flessen had gestolen omdat hij een feestje wilde geven. De man is na voorgeleiding naar huis gestuurd met een dagvaarding voor snelrecht.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Persberichten Regio Politie Drenthe '
Lees ook