Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Maandagmiddag 20 augustus 2001
16:32 maandag 20 augustus 2001

Ernest Zinsmeyer 0622 662875

COEVORDEN
Graafmachine gestolen
Afgelopen weekeind is vanaf een afgesloten bouwterrein aan de Ossehaarsweg een graafmachine gestolen. De graafmachine, grijs met rood en van het merk Takeuchi, stond op een dieplader die achter een blauwe Ford trekker was gekoppeld. De hele combinatie is van het terrein meegenomen. Een deel van de omheining is platgereden. Getuigen hebben zondagavond rond 20.45 uur een man met een fiets zien scharrelen op het terrein. De politie wil graag weten of er nog meer mensen zijn die hierover informatie kunnen geven. De benadeelde, een bedrijf uit Overijssel, lijdt door deze diefstal een schade van ruin 200.000 gulden.

KLAZIENAVEEN
Mishandeling
Zondagavond even na 20.00 uur liep een 32-jarige man uit Klazienaveen met zijn dochtertje in de wandelwagen in het park aan de Molenwijk. Bij een picknickbank blokkeerden twee jongens op bromscooters het pad. Toen de man vroeg aan de beide bestuurders of hij er even langs kon kreeg hij als antwoord dat dat niet kon, maar dat hij wel een klap voor zn bek kon krijgen. Voor hij er op bedacht was kreeg hij van een van hen een vuistslag in zijn gezicht. Meteen daarop sloeg de andere jongen hem ook, ondanks dat de man van zich af trapte. Daarop vluchtten de beide jongens met hun scooters het park uit. De man deed aangifte bij de politie.
De daders zijn twee jongens, een met een blauwe en een met een gele scooter, vermoedelijk een Peugeot. De dader met de blauwe scooter had blond haar, en droeg een wit T-shirt met opdruk, een spijkerbroek en Nike schoenen.
De dader met de gele scooter had iets langer haar, zwart van kleur. Hij droeg een zwarte broek en een donker T-shirt. De politie neemt deze zaak hoog op en stelt een onderzoek in.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Persberichten Regio Politie Drenthe '
Lees ook