Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Vrijdagmiddag 10 augustus 2001
16:17 vrijdag 10 augustus 2001

Ernest Zinsmeyer 06 22662875

ASSEN
Op skeelers aangereden
Vrijdagochtend tegen 8.30 uur is een 25-jarige vrouw uit Assen gewond geraakt bij een aanrijding. Ze stak op haar skeelers de Veenwalweg over, tussen de Dobbenwal en de Ter Aardseweg. Ze zag daarbij een auto te laat. Deze werd bestuurd door een 21-jarige man uit Assen. De vrouw botste tegen de auto en liep letsel op aan haar benen. Ze is per ambulance naar het WZA gebracht.

ASSEN
Alcomobilist rijdt tijdens ontzegging rijbevoegdheid Vrijdagmorgen rond 11.00 uur haalde de politie een 37-jarige automobilist uit Veenhuizen van de Jan Fabriciusstraat. De man had teveel gedronken. Bij de ademtest kwam hij uit op 580. Bovendien was hem door de rechter een ontzegging van de rijbevoegdheid opgelegd tot eind 2009. De auto waarin hij reed was bovendien niet APK-goedgekeurd. Hij kreeg een dagvaarding uitgereikt. De auto is in beslag genomen.

ZUIDLAREN
Inbraak auto
Donderdagnacht is ingebroken in een auto aan de Sleedoornlaan. De 25-jarige eigenaar is zijn radio kwijt.

HOOGEVEEN
Winkeldiefstal
Vrijdagochtend omstreeks 11.00 uur zijn twee broers, 18 en 20 jaar oud en afkomstig uit Hoogeveen, betrapt bij de diefstal van een fles beerenburg. Dat gebeurde in een slijterij in de Grote Kerkstraat. Ze werden aangehouden en kregen na verhoor een dagvaarding uitgereikt.

KLAZIENAVEEN
Winkeldiefstal
Vrijdagmiddag tegen 12.45 uur is een 30-jarige vrouw uit deze plaats betrapt bij diefstal in een drogisterij aan de Langestraat. Ze werd aangehouden en kreeg na verhoor een dagvaarding uitgereikt.

HOOGEVEEN
Autos vernield
Donderdagnacht zijn in de Dekkerpassage drie autos vernield. De spiegels zijn er af getrapt of gedraaid. In de Hoofstraat gebeurde hetzelfde bij een auto. Ook op het Herman Bavinckplein zijn van drie autos de spiegels eraf getrapt, en zijn er deuken in getrapt.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Persberichten Regio Politie Drenthe '
Lees ook