Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Maandagmiddag 13 augustus 2001
16:18 maandag 13 augustus 2001

Ernest Zinsmeyer 06 22662875
(Piket tot 23.00 uur)

DE WIJK
Aanrijding met letsel
Maandagmorgen tegen 10.30 uur is een 41-jarige vrouw uit Groningen gewond geraakt bij een kop-staartaanrijding. Een 68-jarige automobilist uit Assen botste tegen de achterzijde van haar auto op de A28, waardoor ze nekklachten opliep. Ze is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis Meppel. De Assenaar had niet op tijd in de gaten dat er een file was ontstaan.

EMMEN
Inbraak auto
Maandagmorgen rond 7.30 uur trof een bewoner van de Laan van het Kinholt een inbreker in zijn auto. Toen hij hem aansprak sloeg deze op de vlucht. Uit de auto wordt niets vermist; wel is het portierslot vernield. De dader is een ongeveer 20-jarige man met een donkere huidskleur. Hij droeg een zwarte jas met witte opdruk aan de voorzijde, een grijze spijkerbroek, en een rode pet.

MEPPEL
Inbraak auto
Zondagnacht is ingebroken in een auto aan de Van Ewijcksingel. De 38-jarige eigenaar uit Meppel mist zijn radardetector. Om binnen te komen is een zijraam vernield.

ASSEN
Woninginbraak
Zondagnacht is ingebroken in een woning aan de Pelikaanstraat. De dader heeft een raam opengebroken. De 52-jarige bewoner bemerkte de inbraak vanmorgen. Hij mist geld en sieraden.

EMMEN
Aanhangers gestolen
Zondagnacht zijn vanaf een bedrijfsterrein aan de Marco Polostraat twee aanhangers gestolen. Een zilverkleurige tandemasser, en een groene eenassige. De daders hebben ook ongeveer 150 liter dieselolie gestolen uit een vrachtauto op dit terrein.
Op de Rondweg werd vanochtend een oliespoor aangetroffen, tussen de Abel Tasmanstraat en de afslag Klazienaveen. De politie vermoedt dat degene die deze dieselolie heeft verloren, met de diefstal te maken heeft. Getuigen die hierover iets kunnen zeggen worden verzocht om contact op te nemen.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Persberichten Regio Politie Drenthe '
Lees ook