Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Maandagochtend 30 juli 201
10:40 maandag 30 juli 2001

Ernest Zinsmeyer 0591 662014 / 06 22662875
(Piket en persvoorlichting tot donderdagmiddag 17.00 uur)

NIEUWLANDE
Aanrijding met letsel
Zondagavond omstreeks 19.00 uur reed een 22-jarige vrouw uit Veenendaal met haar auto over de A37, tussen Nieuwlande en Hoogeveen. Door onbekende oorzaak raakte ze de controle over de auto kwijt, en kwam na een slip in de sloot terecht. Ze liep bij het ongeval nekklachten op. Twee inzittenden, een 60-jarige man en een 57-jarige vrouw, ook uit Veenendaal, raakten eveneens gewond. Alle drie zijn naar het Scheperziekenhuis in Emmen gebracht voor nader onderzoek.

HOLSLOOT
Bromfietser onder invloed
Zondagmiddag rond 18.00 uur reed een 16-jarige bromfietser uit Zandpol over de Oosterhesselerweg, terwijl hij had gedronken. Bij de ademtest blies hij 330, wat hem een boete opleverde van 160 gulden. Samen met een boete voor het rijden zonder helm was de jongeman vlot 250 gulden armer.

ZEIJEN
Inbraak in auto
Zondagmiddag zijn aan de Ubbenaseweg twee autos opengebroken. Uit de autos verdwenen radios en cds.
Een 22-jarige man uit Norg en een 19-jarige plaatsgenoot deden aangifte. Een van hen had het frontje van de radio nog in zijn bezit; ondanks dat is zijn radio-cdspeler toch gestolen.

MEPPEL
Woninginbraak
Zondagavond is ingebroken in een woning aan het Troelstraplein. De dader kwam de woning binnen door een bovenraampje open te breken en daardoor te klimmen. Uit de woning verdwenen onder meer sieraden en geld. De 25-jarige bewoner deed aangifte.

EMMEN
Verdachten mishandeling opgepakt
Zondagnacht tegen 3.00 uur is een 23-jarige man uit Emmer-Compascuum mishandeld door een groepje mannen in de Hoofdstraat. De aanleiding hiervan is niet bekend. Het slachtoffer werd met bloedende hoofdwonden aangetroffen en overgedragen aan ambulancepersoneel De verdachten, zes in totaal, werden even later aangehouden op de Weerdingerstraat. Het zijn zes mannen uit Schoonoord, in leeftijd variërend van 17 tot 47 jaar. Ze zijn alle voor een nader onderzoek ingesloten, en zullen in de loop van maandag worden verhoord.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Persberichten Regio Politie Drenthe '
Lees ook