Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Berichten van dinsdagmiddag
15:50 dinsdag 24 juli 2001

Dirk Neef, 06 - 51 557 950

Vanavond van 17.00 tot 23.00 uur is Bert Visser aanspreekpunt voor de media. Hij is bereikbaar via tel. 06 - 51 611 629

Onderzoek naar oorzaak brand

HOOGEVEEN. De technische recherche heeft in de loop van dinsdag een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de brand in een café en Pizzeria aan de Grote Kerkstraat in Hoogeveen. Hieruit kwam naar voren dat de brand is ontstaan op de bovenverdieping van het café. De conclusie van het technisch onderzoek is dat de brand zeer waarschijnlijk is ontstaan door een technische oorzaak aan één van de elektrische apparaten op de bovenverdieping. Sporen die zouden kunnen duiden op brandstichting zijn niet aangetroffen.


*
Inbraken

ASSEN. Het warme weer biedt inbrekers weer mogelijkheden om op eenvoudige wijze woningen binnen te dringen. Dit bleek in de nacht van maandag op dinsdag bij twee woninginbraken in Assen. Bij beide woningen kwam men binnen door via een openstaand bovenraampje naar binnen te reiken en zo heel eenvoudig een groter raam te openen. De inbraken vonden plaats in de Kiepheugte en de Iemstukken. De buit bestond o.a. uit een computer, handtas met inhoud en wat Cds.


*
Zakkenrollers

EMMEN. Een 41 jr. vrouw uit Emmen is dinsdag tijdens het winkelen in haar woonplaats een portemonnee kwijtgeraakt. De portemonnee werd uit haar tas gestolen in een winkel aan de Hoofdstraat. De vrouw heeft niets van de diefstal gemerkt. Op het Marktplein in Emmen werden dinsdag een 60 jr. vrouw uit die plaats en een 47 jr. vrouw uit Coevorden bestolen. Ook bij deze vrouwen werd de portemonnee ongemerkt uit de tas gestolen.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Persberichten Regio Politie Drenthe '
Lees ook