Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Bert Peters 0592 361294 of 06 - 53 23 80 59

Bunne, tractor gestolen
Werd gisteravond of vannacht een blauwe tractor weggenomen, merk New Holland, vanaf een met hekwerk afgegrendeld terrein aan de Paasveen. Het toegangshek werd vernield. Een 53-jarige man deed namens het waterschap aangifte en meldde een schade van fl. 120.000,-.

Emmen, autos opengebroken
Werden vannacht bij een hotel aan de van Schaikweg twee autos van gasten opengebroken. Een 37-jarige man uit Ochten deed aangifte dat zijn radio/cd-speler was weggenomen nadat het portier geforceerd was. Een 47-jarige man uit het Duitse Bad Homburg deed aangifte dat de ruit van zijn auto was ingeslagen en de GSM was weggenomen. In beide gevallen is het schadebedrag niet bekend.

Aan de Parallelweg werd een ruit ingeslagen van de auto van een 56-jarige vrouw. Zij mist haar radio/cd-speler.

Diever, diefstal computers
Werd vannacht ingebroken in een bedrijf aan de Ten Darperweg. De 45-jarige eigenaar uit Diever deed aangifte van vermissing van vijf computers en een klein geldbedrag. Hij heeft een schade van ruim twintigduizend gulden.

Gasselte, bedrijfsinbraak
Werd vannacht ingebroken in de receptie van een bedrijf aan de Hoogte der Heide. Via een geforceerde achterdeur kwam men binnen en waarna een kleine kluis werd weggenomen die later (opengebroken) in de omgeving werd teruggevonden. Schade ongeveer ruim fl. 5.000,


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Persberichten Regio Politie Drenthe '
Lees ook