Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van dinsdagmiddag 17 juli 2001
15:58 dinsdag 17 juli 2001

Bert Peters 0592 361294 of 06 - 53 23 80 59

Meppel, autos opengebroken
Aan de Wilhelminastraat werd de auto van een 33-jarige eigenaar met grof geweld opengebroken. De deurstijl was zon 15 centimeter naar buiten gebogen De radio met een waarde van fl. 1.300,- werd weggenomen. De schade aan de auto is nog groter. Aan de Weerdstraat werd de auto van een 34-jarige vrouw uit Meppel opengebroken. Ook hier met grof geweld.. De poging om de radio er uit te halen mislukte, wel veel schade.
Aan de Weerddwarsstraat werd de auto van een 21-jarige man opengebroken. Een zijruit werd ingeslagen waarna de radio werd weggenomen.
Aan de Parallelweg werd de auto van een 30-jarige man opengebroken. Ook hier werd grof geweld gebruikt waarna de deurstijl werd verbogen. De radio/cd-speler werd weggenomen.

Assen, wielen weggenomen
Werd vannacht de vier wielen van een auto aan de Azieweg weggenomen. De 74-jarige eigenaar ontdekte vanmorgen dat zijn auto op stenen stond en de wielen weg waren. Het afgelopen weekeinde werd bij hetzelfde bedrijf een ruit van een auto ingeslagen waarna de radio werd weggenomen.

Ruinen, katten vergiftigd
Een 36-jarige man aan de Heurinks deed aangifte dat zijn katten vergiftigd waren. De dierenarts, die de katten onderzocht, vermoedt dat er sprake is van een strychninevergiftiging gezien de verschijnselen. Eén van de katten overleefde het niet, de ander waarschijnlijk wel. Volgens de wijkagent is het dit jaar de tweede keer in dezelfde buurt (Heurinks/Stofakkers) dat er katten vergiftigd zijn en vraagt zich af of er een kattenhater in de buurt woont. Hij adviseert om de katten binnen te houden.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Persberichten Regio Politie Drenthe '
Lees ook