Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Berichten van vrijdagmiddag
16:29 vrijdag 13 juli 2001

Dirk Neef, 06 - 51 557 950

Gestolen auto teruggevonden

HAVELTE/HARDERWIJK. In een sloot langs de Eursingerkerkweg in Havelte trof een voorbijganger vrijdagmorgen een auto aan die gestolen bleek te zijn in Harderwijk. Er was niemand meer bij de auto aanwezig. De auto gaat terug naar de eigenaar


*
Radardetector weg

ASSEN. Vrijdagmorgen werd op een parkeerplaats aan de Boskamp in Assen uit een geparkeerde auto een radardetector gestolen. Een ruit van de auto werd vernield. Uit een andere auto die geparkeerd stond op een parkeerplaats aan de Scharmbarg in Assen werd vrijdagmorgen een radio gestolen. Ook bij deze auto werd een ruit vernield.


*
Zakkenrollers

EMMEN. Twee vrouwen werden vrijdagmorgen in het centrum van Emmen bestolen van hun portemonnee. Een 62 jr. vrouw uit Klazienaveen raakte in De Weierst haar portemonnee kwijt. Een 57 jr. vrouw uit Emmen werd op de markt bestolen. Beide vrouwen hebben niets gemerkt,


*
Vrouw komt te vallen

MEPPEL. Een bejaarde vrouw (leeftijd niet bekend) uit Meppel kwam vrijdagmorgen op het Prinsenplein in haar woonplaats te vallen. Waarschijnlijk is de vrouw gestruikeld en hierna met haar hoofd op straat terechtgekomen. Ze werd met hoofdwonden naar het ziekenhuis vervoerd.


*
Winkeldief

HOOGEVEEN. In een winkel aan de Hoofdstraat in Hoogeveen betrapte het personeel vrijdagmiddag een 22 jr. man uit Uithuizen die voor f. 242, aan cosmetica-artikelen had gestolen. De man werd overgedragen aan de politie. Nadat hij eerst (de spanning ?) een verhoorkamertje op het politiebureau had ondergespuugd, kreeg hij een transactie aangeboden van f. 410,-. Daarna mocht hij naar Uit(huis)en. Wel moest hij eerst zelf de rotzooi in het verhoorkamertje opruimen.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Persberichten Regio Politie Drenthe '
Lees ook