Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Persberichten van Dinsdagmiddag
16:49 dinsdag 9 oktober 2001

Martin Panman
0651611628

Stuur weg

RODEN. In Roden is vannacht een stuurwiel uit een Opel Kadett gestolen. De auto stond geparkeerd aan de Kanaalstraat in Roden, bij de Vrijbuiter. Niet alleen het stuurwiel verdween, maar ook een gedeelte van de stuurkolom. Om in de auto te komen werd het slot van het linker portier vernield. De 40 jarige eigenaresse uit Smilde, deed aangifte.

Auto weg
SMILDE. In Smilde is gisteren een auto gestolen. Het betreft een donker grijze Mercedes 190d voorzien van het kenteken PT-TH-04. De auto stond op de oprit van de woning aan A.M. Sorgstraat. De 68 jarige eigenaar deed aangifte.

Kachels weg

RODEN. In een in aanbouw zijnd appartementencomplex aan de Jasmijnlaan in Roden is vannacht ingebroken. Uit een berging werd een CV-ketel gestolen. De ketel was inmiddels geïnstalleerd en werd vakkundig losgekoppeld. Door een deur open te breken konden de verdachten binnen komen. In totaal verdwenen acht ketels uit het complex. De benadeelde deed aangifte.

Inbraak bestelkantoor PTT

HOLLANDSCHEVELD. Vannacht is er ingebroken in het bestelkantoor van de PTT in Hollandscheveld. Een aantal pasjes met pincode werden gestolen, waarna er geld mee is opgenomen. De inbreker(s) kwamen binnen door de toegangsdeur open te breken. De politie stelt een verder onderzoek in.

Inbraak in Zwembad

BEILEN. In Beilen is vannacht ingebroken in het zwembad de Peppel. Een ruit aan de voorkant van het gebouw werd vernield en het gebouw werd doorzocht. Een kluis werd opengemaakt en een bedrag aan geld werd er uit gestolen. Ook een koffieautomaat werd opengebroken. De eigenaar, de gemeente Beilen, deed aangifte. De politie stelt een verder onderzoek in.

---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Persberichten Regio Politie Drenthe '
Lees ook