Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Van woensdagmiddag 12 september 2001
18:04 woensdag 12 september 2001

Bert Peters, 06 53 23 80 59

Emmen, man onwel
Gistermiddag reed een man (leeftijd onbekend) uit Emmer-Compascuum met zijn bromscooter over de Boslaan in Emmerschans. Vermoedelijk omdat hij onwel werd begon hij te slingeren waarna hij onderuit ging. Als gevolg hiervan raakte hij gewond, o.a. rugklachten. Hij werd per ambulance overgebracht naar het SZE.

Emmen, fietser aangereden
Vanmorgen reed een 59-jarige man uit Gramsbergen met zijn auto over de Sint Gerardusstraat vanaf de Rondweg. Vermoedelijk door de laagstaande zon zag hij niet dat voor hem een fietser in dezelfde richting reed. Hij schepte de 43-jarige fietser uit Emmen. Deze werd met o.a. een ribfractuur naar het SZE overgebracht.

Holsloot, ongeval met tractor
Vanmorgen reed een 36-jarige tractorbestuurder over de van Goghstraat. Op de kruising met Marokko wilde hij linksaf slaan maar werd daar ingehaald door een 26-jarige automobiliste. Zij botste tegen de zijkant van de tractor waardoor de brandstoftank lek raakte en de inhoud op straat stroomde. De vrouw werd met nekklachten naar het SZE overgebracht maar kon later op de dag naar huis. De gemeente reinigde het wegdek.

Havelte, fietster gewond
Vanmorgen reed een 30-jarige man uit Daarle met zijn vrachtauto over de van Helomaweg in de richting van de Boskampsbrug. Op de kruising met de Dorpsstraat stopte hij om achteruit te rijden en te keren omdat hij terug wilde rijden. Door het gezwaai van een omstander werd hij geattendeerd op het feit dat hij bij het wegrijden een fietster had geraakt. Deze 77-jarige vrouw uit Darp liep daarbij enkele schaafwonden aan haar benen op. Zij werd per ambulance naar het ziekenhuis in Meppel overgebracht.

Gieten, motorrijdster gewond
Vanmiddag stond een 43-jarige man uit Assen stil voor de verkeerslichten op de N34 ter hoogte van Gieten. Bij het wegrijden wilde hij zijn voorganger inhalen maar zag niet dat hij zelf op dat moment werd ingehaald door een 34-jarige vrouw uit Stadskanaal die op haar motor reed. Zij kwam te vallen en werd met onbekend letsel naar het Refajaziekenhuis overgebracht.

Rolde, alcomobilist
Gisteravond werd een 35-jarige man uit Assen gecontroleerd toen hij met zijn auto over de Asserstraat reed. Hij had een alcoholpromillage van 0,6. Hij kreeg een transactie aangeboden van fl. 400,- en een rijverbod van 1 uur.

Assen, diefstal hogedrukreiniger
Vanmorgen ontdekte een 60-jarige bewoner aan de Schieland dat uit zijn blokhut in de tuin een hogedrukreiniger was gestolen. De schuurdeur was geforceerd. Schadebedrag onbekend.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Persberichten Regio Politie Drenthe '
Lees ook