Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Drugsdealers gepakt!
11:16 vrijdag 28 september 2001

Martin Panman
0592-383211

RODEN

De politie heeft na een uitvoerig onderzoek een vijftal personen aangehouden die zich bezig hielden met in eerste instantie de handel in weed. Later bleek echter dat ook de handel in harddrugs, te weten XTC pillen, cocaïne en heroïne, niet werd geschuwd. Bij aanhouding van de verdachten werd een groot bedrag aan geld en een hoeveelheid cocaïne in beslag genomen. Bij een huiszoeking is vervolgens nog een pistool aangetroffen.
De verdachten zijn een 21 jarige man en een 19 jarige man beide uit Groningen, een 41 jarige man uit Roden, en een 19 jarige man uit Hoogkerk. De Hoofddealer is een 20 jarige man eveneens uit Groningen, hij voorzag de andere verdachten van drugs.
De verdachten handelden via GSM-toestellen waar bestellingen op geplaatst werden, die vervolgens per auto werden afgeleverd. De verdachten haalden hun drugs in Groningen.
Het werkgebied van de verdachten strekte zich uit van Groningen/Hoogkerk, Leek, Marum en Grootegast tot de gemeente Noordenveld. Ze hadden ongeveer 50 afnemers.
Een aantal verdachten zijn inmiddels weer in vrijheid gesteld.
---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Persberichten Regio Politie Drenthe '
Lees ook